Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Mam dość prosty problem. Oświadczyłem się i oświadczymy zostały odrzucone - nie jest gotowa na ślub, a nawet nie wie czy w ogóle chce go brać.
Zabolało mnie to i dałem ultimatum, że albo ślub albo odchodzę. Ultimatum minęło, więc uznałem, że to koniec. Ciężko było mi to przełknąć, ale nie miałem wyboru. Pozbierałem się do kupy i pogodziłem się z tym po dwóch miesiącach. Niestety mieszkamy ciągle razem, ale to raczej z powodów finansowych.
Problem teraz pojawia się taki, że ja już się pozbierałem i pogodziłem z tym, ale kiedy wspomnę o tym, że się wyprowadzam niedługo to w jej odpowiedziach słyszę wewnętrzną walkę. Zaczyna mi znowu robić nadzieję.
Co robić? Zrezygnować i dać sobie spokój czy próbować jeszcze walczyć? Najdziwniejsze jest to, że przeważnie kobiety mają parcie na ślub, a w tym związku to ja chciałem formalizacji naszego związku...
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #618e2c4d53f190000a06c6fb
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Kładziesz łeb pod topór i jeszcze łapiesz fochy że kat nie chce go obciąć.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Krolowa_Nauk @Lala-Sassy po prostu nie chce ślubu. Nie widzi potrzeby. Niestety jak coś się stanie to nawet za mnie nic nie załatwi, bo będzie de facto obcą osobą. Moja argumentacja jej nie przekonuje. Możliwe, że jest inny powód, a to tylko wymówka, ale mogę się jedynie domyślać.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
1. Rozstaliśmy się.
2. Mieszkamy razem
3. Jak mówię jej że odchodzę to w jej głosie słyszę nadzieję - stary to jest tylko w twojej głowie.
4. Jeszcze pewnie uprawiacie razem s--s i oglądacie filmy na kanapie po tym "rozstaniu"
@AnonimoweMirkoWyznania: dziewczyna złoto, daj namiary
@AnonimoweMirkoWyznania: Na co Ci ślub?