Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +264
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Pytanko dla programistów mid+ oraz senior najlepiej jeżeli są z c#, ale też niekoniecznie.
Też tak macie że często wyszukujecie w Google? Dzisiaj zdałem sobie sprawę, że np zaczynając nowy projekt często korzystam z Google lub poprzednich projektów.
Np. nowy projekt - ustawienie DI, dodanie Seriloga, Automappera itp to generalnie korzystam z poprzednich gotowców i jakbym miał to od zera skonfigurować bez pomocy internetu lub poprzednich projektów, to pewnie bym się trochę z tym osapał. Albo dzisiaj czytam na wykopie że ktoś na rekrutacji dostał stringa do odwrócenia, no pierwsza myśl w pracy.. Google, 5 sekund i gotowe rozwiązanie, a druga czy bym się nie ośmieszył na rozmowie kwalifikacyjnej gdybym miał jakikolwiek problem z taką pierdółką. Generalnie jestem bardzo wydajny w pracy, ale teraz to już sam nie wiem czy to normalne.
#programowanie #programista15k
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #618accdc412b5f000aa8a8a8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@hadwao93: Tak to wiadomo, że każdy odwróci ¯\_(ツ)_/¯
StringBuilder sb=new StringBuilder(str);sb.reverse();
return sb.toString();
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: karmelkowa
@AnonimoweMirkoWyznania: codziennie