Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@janekplaskacz:
Zdrapki na pewno są gdzieś w Warszawie ale na obecną chwilę nie wiem gdzie. Niestety oddziały Warszawa, Olsztyn i Koszalin nigdy nie udostępniają tych informacji. Wtedy uderzam do kogoś wyżej ale ta osoba nie zawsze jest osiągalna.
Jak tylko ten ktoś mi pomoże z informacjami to umieszczę je na mapie ( )
  • Odpowiedz
@Nutaharion: jak to jest z kupowaniem całych paczek? Wiadomo, że statystycznie i tak nie wyjdzie się na plus, ale coś mi się kojarzy, że przy zakupie całej paczki na pewno jest jakiś wygrywający los w środku, czy coś takiego? Zmyślam? :P
  • Odpowiedz
Jest coś ciekawego w gierkach w aplikacji lotto?

@Rurecki: najlepsze na ten moment są Sztabki za 5 zł. Szansa 1:113 568 na 100 000 zł. Próg zwrotu około -20%.

jak to jest z kupowaniem całych paczek? Wiadomo, że statystycznie i tak nie wyjdzie się na plus, ale coś mi się kojarzy, że przy zakupie całej paczki na pewno jest jakiś wygrywający los w środku, czy coś takiego? Zmyślam?
  • Odpowiedz
Mam pytanie, czy jak na mapie nie ma w ogóle Warszawy to znaczy, że tam nie ma zdrapek czy nie ma danych o tym regionie?

@janekplaskacz: otrzymałem dane z Warszawy i naniosłem je na mapę. Powodzenia! ()
  • Odpowiedz
@Nutaharion: robisz dobrą robotę, nie czytalem calego tagu ale mam pytanko, czy do tej pory udalo Ci sie uzyskac jakas konkretna wygrana w zdrapkach dzieki swoim dzialaniom? mam na mysli wieksze wygrane typu 10-20k+
  • Odpowiedz
czy do tej pory udalo Ci sie uzyskac jakas konkretna wygrana w zdrapkach dzieki swoim dzialaniom? mam na mysli wieksze wygrane typu 10-20k+

@ubog: niestety nie ( ͡° ʖ̯ ͡°) kilka osób chwaliło mi się wysokimi wygranymi, np. 36 000 zł w "Szczęśliwych Liniach", ale samemu nic aż tak grubego nie upolowałem. Jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Czyli to jest pod warstwą ścieralną... A jest jakiś sposób na "przewidzenie" wygranej zanim się zdrapie?

@kiedys_bylem_zielonka: O żadnym sposobie na przewidzenie wygranej przez zdrapaniem nie wiem. Jakby taki był znany to kolektorzy byliby jednymi z najbogatszych ludzi w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz