Aktywne Wpisy

Ryksa +95
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +13
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1aM_-l7FoKdP-nS9dlwxNk0uWE8vZJH0f
źródło: comment_1636552020B5Z8RnUa48JHbrEJ1PRx9V.jpg
PobierzMam pytanie, czy jak na mapie nie ma w ogóle Warszawy to znaczy, że tam nie ma zdrapek czy nie ma danych o tym regionie?
Zdrapki na pewno są gdzieś w Warszawie ale na obecną chwilę nie wiem gdzie. Niestety oddziały Warszawa, Olsztyn i Koszalin nigdy nie udostępniają tych informacji. Wtedy uderzam do kogoś wyżej ale ta osoba nie zawsze jest osiągalna.
Jak tylko ten ktoś mi pomoże z informacjami to umieszczę je na mapie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
OK, dzięki. Chciałem wiedzieć czy jest w ogóle sens szukać.
@Rurecki: najlepsze na ten moment są Sztabki za 5 zł. Szansa 1:113 568 na 100 000 zł. Próg zwrotu około -20%.
źródło: comment_1636565075irX1LjgOAg2IKKCoZCcDIY.jpg
Pobierz@janekplaskacz: otrzymałem dane z Warszawy i naniosłem je na mapę. Powodzenia! (。◕‿‿◕。)
Dzięki
@ubog: niestety nie ( ͡° ʖ̯ ͡°) kilka osób chwaliło mi się wysokimi wygranymi, np. 36 000 zł w "Szczęśliwych Liniach", ale samemu nic aż tak grubego nie upolowałem. Jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://jakazdrapka.pl/faq
@kiedys_bylem_zielonka: O żadnym sposobie na przewidzenie wygranej przez zdrapaniem nie wiem. Jakby taki był znany to kolektorzy byliby jednymi z najbogatszych ludzi w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)