Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
Doszliśmy do momentu, w którym nawet "elita" z wypoku została zmanipulowana i akceptuje w-----------e kogoś z pracy za jego poglądy.
Może niedługo wasze konta wykopkowe zaczną identyfikować i namierzać, bo niepochlebnie i dosadnie wypowiecie się o PiS/Policji/czymkolwiek. Następnie wyrzucą was z pracy za to, że odważyliście się skrytykować coś państwowego. Fajnie, co?
#bialorus
Ojej, wolność słowa taka zła, biedne instytucje.
Ale co inne lżyć ludzi i dojeżdżać ich psychiczne to można według @Usmiech_Niebios
Jak napisał wybitny myśliciel
Dobrze że straż graniczna to nie ludzie i żaden strażnik się nie mógł poczuć urażony nazwaniem go mordercą, co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡
@magicznyfred: Gdyby tak było nigdy by nie było filmów z nieznanymi twarzami bo przecież aktor po filmówce nie ma jeszcze rozpoznawalnej geby. Babcie to oglądają dla emocji a nie dlatego,
Przecież ona nie została zwolniona z za poglądy, tylko za obrażanie funkcjonariuszy straży granicznej.
Jako osoba publiczna, nie powinna zachowywać się jak menel spod monopolu. Bo jej wizerunek wpływa także na wizerunek instytucji w której pracuje, w tym wypadku telewizji polskiej. Jak najbardziej powinna zostać zwolniona, także w
Komentarz usunięty przez moderatora
@Paula_pi: to jest norma, to się dzieje wszędzie w "postępowym, lepszym świecie" i nie słyszałem aby ktoś z lewicowców naszych oponował albo darł szaty
@Magma1: