Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +79
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Próba zawłaszczenia przez PiS tego kryzysu i przedstawianie go jako walka samotnego rządu któremu każdy kładzie kłody pod nogi to propaganda. Jak widać po wykopkach działająca.
#bialorus #polityka #neuropa
źródło: comment_1636456532WhFKGFWjbZC730GCNrtwQi.jpg
Pobierz@PABLO__ESCOBAR: Nigdy nie chcieli wpuszczać przez zieloną granicę nielegalnych imigrantów. Chcieli przyjąć kwotę ustaloną na szczytach UE, a imigranci Ci już byli na terenie UE gdzie dostali się przez Grecje.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Niesienie pomocy to jeszcze nie chęć wpuszczenia, ale coś w tym jest co piszesz.
@lakukaracza_: partia nie, ale pojedynczy idioci z ich szeregów już tak i kręcili aferę, stad w oczach ludzi taki obraz.