Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
#bialorus #bekazprawakow
wniosek? wszyscy polacy dobrze zarabiają
widziałem kiedyś zdrowego człowieka
wniosek? wszyscy ludzie są zdrowi
widziałem kiedyś pracujących imigrantów
wniosek? wszyscy
@Jrv20: powiedz to rodzinom ofiar z zachodu( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bobikufel to prawak
Większość prawaków to dziewice
Wniosek? Bobikufel to dziewica.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Jrv20: ale to ty dzwonisz
@Jrv20: 565,902 foreign-born people living in Sweden who were born in North Africa and the Middle East, representing 4.9% of Sweden’s population. Yet 16.4% of those convicted of rape and attempted rape are foreign-born individuals from North Africa and the Middle East: over-representation by a factor of 3.3. And that figure rises to 4.7 when you consider all foreign-born citizens from Africa
Komentarz usunięty przez moderatora
czyli prawaki som źli go generalizują na podstawie jednostek więc podajesz kontrargument generalizujący na podstawie jednostek? Sprytnie
Tylko oni tu przyjechali legalnie. Jak widać jak się chce to można.
@Jrv20:
Ile razy widze argument zaczynajacy sie od 'nie wszyscy' zastanawiam sie, czy ktos kto go napisal w ogole ma swiadomosc tego, ze uzywajac go przyznaje sie automatycznie, ze czesc imigrantow faktycznie taka jest ( ͡°