Hania jest tak irytująca, że już nawet lepszy jest chamski Mini Majk. Ta dziewczyna jest w stanie zrobić wszystko żeby tylko zaistnieć i być sławna jak np Wersow. Myślę, że mimo chłopaka bez problemu by poszła do łóżka z Frizem czy kimś z Ekipy żeby tylko wygrać ten program i pokazać się szerszej publiczności a przy tym zarabiać za nic nie robienie bo nagrywać filmiki to oni nawet nagrywają teraz na insta nie mając nic z tego. Przed tym projektem też nagrywali także dla nich to nie praca a sposób życia, trzeba każdą chwilę pokazać, co się jadło, co się robiło, z kim się jest, co się ogląda itd. Ona się podoba Frizowi bo w swojej Ekipie nie ma takiej osoby z kobiet jak Hania, której wszędzie pełno, która jest głośna, ciągle gada, nawet bez potrzeby. Tylko, że ona swoją sztucznością, swoją kreacją którą stworzyła na potrzeby projektu daleko nie zajdzie bo ludzie będą ją cisnąć za udawanie, zwłaszcza kiedy wyjdzie jej prawdziwa twarz a wyjdzie, prędzej czy później. Ona będzie tworzyła same konflikty, dla niej nie liczy się nikt poza nią samą. Ona patrzy tylko na siebie i jakby mogła to by resztę uczestników specjalnie wyeliminowała np przeszkadzając w danych konkurencjach. Od samego początku nie mogłem jej znieść ale teraz coraz bardziej mnie denerwuje, jej widok wzbudza taką niechęć do jej osoby. Powinna odpaść już dawno. A pewnie będzie do samego końca. Niestety. #friz
@Bunsen: fałszywizną capi na kilometr, sztuczny usmiech i overreacting, rzygac sie chce xd pasowalaby bardziej w klimaty teamu niz ekipy, ale w ekipie oni sa przyzwyczajeni do tego ze laski to ciche ameby (co często jest podkreslane w kazdej konkurencji, są im dawane fory itp) więc gdy ktoras laska troche wiecej gada i jest żywa - jak hania - to sa w stanie zaakceptowac to ze nie jest do konca
#friz