Aktywne Wpisy

Sakad +70
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

ciemny_bezmiar +15
Ja jednego naprawdę nie rozumiem u ludzi. U mnie w pracy na przykład ciągle narzekają, że są wykorzystywani, zbytnio obłożeni pracą, zmuszani do darmowych nadgodzin. Czasami ktoś mówi na głos coś w stylu „życie jest ciężkie”, albo do młodego, że "będzie już tylko gorzej hehe". Mimo to każdy z nich ma dzieci. I ja się zastanawiam, bo skoro dobrze wiedzą, jak jest źle to po co zmuszają innych do przechodzenia przez to

Przygody Usagiego Yojimbo zawsze były barwne, ale teraz stały się takie dosłownie! Czy zmiana wydawcy i decyzja o wzbogaceniu jednej z najdłuższych serii komiksowych o kolor były niezbędne? Sam Usagi nie ma czasu się nad tym głowić, bo przy jego szczęściu nawet wyjście do teatru i czytanie książki wymusza użycie miecza i staje się sprawdzianem honoru.
Recenzja komiksu Usagi Yojimbo. Bunraku i inne opowieści
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1636305854bg7CoOuIhPiv4utFOVH9cf.jpg
Pobierz