Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +374
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +315
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Typ laptoka - gamingowy
Budżet - ok 5000 zł
Wymagania:
Rozmiar ekranu bez znaczenia bo laptop 90% czasu jest podpięty do monitora
Może być bez systemu
Dysk ssd 500-1000 GB ale dobrze żeby miał możliwość montażu drugiego dysku sata bo chce przełożyć ze starego
Ram co najmniej 16gb
Dobrze żeby miał mini displayport albo hdmi bezpośrednio do głównej karty graficznej, bo wiem że czasem porty przechodzą przez kartę zintegrowaną i wtedy trochę tnie wydajność przy podłączaniu zewnętrznych ekranów lub oculusa
Ja trochę sprzętowo wypadłem z obiegu i nie wiem np dlaczego gtx 1660 jest lepszy od rtx 3060. Fajnie jakby cyberpunk chodził płynnie na średnich i dało radę takiego nowego bfa ograć.
Edit: w sumie nie wiem czy to jest dysk sata czy m.2, generalnie nie ssd tylko hdd
#laptopy #szukamlaptopa
@Hrabia_Heheszko: To może po prostu PC?
https://www.x-kom.pl/p/602015-notebook-laptop-156-lenovo-legion-5-15-ryzen-7-8gb-512-rtx2060-144hz.html