Wpis z mikrobloga

Bosak dlaczego zabiłeś tą kobietę, cała Konfederacja ma krew na rękach, dlaczego w XXI musi dochodzić do takich sytuacji, ciemnogród nad Wisłą. Sam Dziambor widziałem jak doradzał lekarzowi żeby czekał. Tą brunatną zamordystyczną partię trzeba jak najszybciej zdelegalizować, ludzie nie możemy dłużej czekać

#konfederacja #anijednejwiecej
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pastor_manning: wszystko się zgadza, jedynie zamiast "dziambor doradzał lekarzowi" trzeba uściślić że dziambor współuchwalił prawo, które tego lekarza skaże jeśli nie zaczeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kukold: o tutaj pełna zgoda, zapomniałem dopisać że Dziambor wykonał 711 połączeń telefonicznych do prezes TK Przyłębskiej, w których jak się udało ustalić, instruował ją co do wyroku jaki ma wydać.
  • Odpowiedz
@Latarenko: @L3stko: @pastor_manning: Nie wiedziałem, że nojropki i tęczowe trolle przeceniają zdolności Konfy na tyle możliwości jak głosowanie, zabijanie, dzwonienie, instruowanie, doradzanie - czekam aż ktoś powie, że to Konfa wywołała II Wojnę Światową bo Korwin nie znał Niemieckiego, czekam dosłownie na to by ktoś powiedział, że Zandberg miał mieć objawienie Boże ale gruby Dziambor zasłonił twarz Jezusa Chrystusa, albo że Biedroń miał się nawrócić ale
  • Odpowiedz
@pastor_manning: @L3stko otóż kolejny błąd ( ͡° ͜ʖ ͡°) dziambor nie dzwonił do TK a jedynie podpisał się pod wnioskiem o rozpatrzenie tej sprawy przez TK licząc że TK rozpatrzy ją tak jak rozpatrzył bo publicznie wyrażał radość z wyroku
  • Odpowiedz
@kukold: otóż jesteś w błędzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam widziałem jak Dziambor wpisuje do Konstytucji art. 38, a później padł Rejtanem przed Kwaśniewskim, żeby tego nie wymazać.
  • Odpowiedz
@kukold: Oj czy ty kolego przypadkiem nie jesteś również nazistą? Bo coś za bardzo bronisz tych brunatnych chłopców. Niezależni eksperci się wypowiedzieli już na ten temat i konkluzja jest prosta: to Konfederacja a w szczególności Dziambor stoi za tym, że lekarze w Polsce nie mogą leczyć kobiet
  • Odpowiedz
@kukold: jakie życie, przecież płód to nie człowiek, czyli nie żyje. Ja np. jestem za aborcją do 9 miesiąca, ale mówie jasno: wybór nie zakaz. Moje ciało mój wybór i polecam również znajomym żeby dokonywali aborcji, a numer do aborcji bez granic mam zapisany pod 1 w telefonie na szybkim wybieraniu. Polecam każdemu, tylko w ten sposób możemy obalić ten katozamordystyczny rząd kONFEDERACJI
  • Odpowiedz