Wpis z mikrobloga

@DefektMuzgo: Wiem, widzę ;p Jak planujesz kupić lepszą kartę, żeby grać to nie ma sensu bo procesor słabiutki. A jeśli nie grasz to HD4000 spokojnie starczy, w jakieś starsze gierki i tak bez problemu popykasz.
  • Odpowiedz
@DefektMuzgo: Mam w sumie to samo z pierwszego linka z tym że inny procesor (gorszy). Niby mam g580 ale wygląda na to samo. Powiem Ci że ludzie marudzą na obudowy że kiepsko wykonane i szybko wysiadają. Moja niby ma mieć wstawki aluminium ale po prawej stronie od touch pada już trzeszczy kiedy się go lekko ściśnie. To efekt przenoszenia i chwytania za to miejsce :) Ogólnie po pół roku używania
  • Odpowiedz
@LaTuaOmbra: no wlasnie mialem brac g580, bo podobno jesli chodzi o jakosc wykonania to w tej klasie cenowej nie ma sobie rownych. ale z tymi samymi bebechami zaplacil bym za niego 100zl wiecej wiec nie wiem czy jest sens.

@saymonek: no chcialbym popykac sobie w wowa przynajmniej na mid detach,lol, pograc w gta 4, przynajmniej na low bez scin i to chyba tyle.

@anybetter: w rankingu
  • Odpowiedz
@LaTuaOmbra: opinie na forach i w benchmarkach. Aluminium w laptopie za ta cene to zadkosc. Podobno nie trzeszczy etc. Dlatego tym bardziej boje sie brac to g500, ale w tej cenie wydaje sie byc atrakcyjny.
  • Odpowiedz
@DefektMuzgo: Niby nie trzeszczy ale jest delikatnie w zatrzaskach. Mam silne łapy i od przenoszenia w dłoni (trzymam lekko uchylonego za podstawę obok touchpada) już mi w------o chyba jakiś zatrzask bo przy naciskaniu w tym miejscu trzeszczy :D Ale fakt - robi wrażenie solidnego i jak się z nim delikatnie obchodzić jest super. Sam mam wersję brązową (bardzo ciemną) i poza tym małym defektem złego słowa na ten laptop nie
  • Odpowiedz
@LaTuaOmbra: spore masz dniówki xd

ja szukam czegos na dluzej, wszak studencki budzet ograniczony. troche boje sie przenoszenia, ale kupowanie gowna do internetu (zeby tylko byl lzejszy) za ta sama cene mija sie z celem.
  • Odpowiedz
ja szukam czegos na dluzej, wszak studencki budzet ograniczony. troche boje sie przenoszenia, ale kupowanie gowna do internetu (zeby tylko byl lzejszy) za ta sama cene mija sie z celem.

@DefektMuzgo: To IdeaPad/thinkpad, moja żona ma i jest epokę lepszy od serii G. Podobno zawiasy bywają wrażliwe ale akurat nie w jej egzemplarzu :)
  • Odpowiedz