Jak programista puści pipeline który trwa 15 minut to czeka aż się zbuduje i obserwuje logi? Bo u mnie Scrum Master mówi że można w międzyczasie już brać kolejnego taska xd
hahaha, u mnie Scrum Master mówił tak "ale chłopaki nie czekajcie po 15 minut aż się build zbuduje bo w międzyczasie możecie już coś robić kolejnego" ( ͡°͜ʖ͡°)
@jaca_66: uniwersalna odpowiedź na takie #!$%@?: "To bierz taska i rób" ( ͡°͜ʖ͡°)
@jaca_66: Klasyk. Nikomu nie chcę się #!$%@?ć by redukować czas budowy. A tu może nie ma flagi na wielowątkowość, czy też #!$%@? jest cmake albo ktoś zrobił burdel z nagłówkami.
@jaca_66: Dla mnie sprawa prosta. To niech ten temat pójdzie do PMa i powiedzieć mu, że należy stworzyć zadanie na skrócenie czasu budowy albo niech diluje z 15 minutowymi buildami co kradną zasobo-godziny. A Scrum Master dupa cicho.
#!$%@? akcja.. pokłóciłem sie z ojcem przez telefon rozniosłem kosz na śmieci na dworcu a gdy jakaś młoda dziewczyna zwróciła mi uwage w furii zacząłem jej grozić.. Najprawdopodobniej bedzie sprawa w sądzie. co ja ze sobą robie moi drodzy #gownowpis #agresja
#programowanie #korposwiat #pracait #pracbaza #webdev
@jaca_66: uniwersalna odpowiedź na takie #!$%@?: "To bierz taska i rób" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jaca_66 Jezu, wy tam tak zyjecie?
A Scrum Master dupa cicho.