Aktywne Wpisy

MonazoPL +72
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

Jeśli chcecie pisać o wolno rynkowcach to piszcie o wolnorynkowcach to nie używajcie określenia które opisuje i poglady gospodarcze i światopoglądowe.
Ja na przykład czuję się lewakiem światopoglądowym, jednocześnie popieram wolny rynek a nie socjalizm.
@scriptkitty: wow, niespotykany przypadek.
@r4do5: No spoko, a jeśli to czarna sukienka i ten facet jest księdzem? Bądźmy konsekwentni
@scriptkitty: ja mam dokladnie to samo, wiec jesteśmy półprawakiem i półlewakiem
@to_nie_tak_jak-myslisz: inteligentni ludzie których spotykałem w życiu mieli poglądy zarówno lewicowce jak i prawicowe. Jedynie troglodyci intelektualni określają się twardo jako prawica lub lewica.