Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

Różowy pracuje w służbie zdrowia, nie jest zaszczepiona, dzisiaj przyszedł do niej BHP'owiec i oznajmiając na forum publikum całej pracowni, ze kilka osób które nie jest zaszczepione muszą iść na wymaz, wskazując konkretne osoby.
Czy pracodawca ma już wgląd do szczepień? Pomijam fakt fakt przekazywania danych wrażliwych nt. szczepień osobom postronnym bo za to różowa powinna kręcić Małysza i to ostro.
#covid19 #covid #koronawirus #szczepienia
@Papaya: nie znam podstawy która nakazuje pracownikowi wymazywania sie po kontakcie z osobą pozytywną