Wpis z mikrobloga

Czy jak kupujecie glicerynę to jest zupełnie bez zapachu (tak niby powinno być)? Kupiłem glicerynę biomus i ma specyficzny zapach, trudno opisać, kojarzy mi się z surowym słodkim ciastem. Gliceryna kupiona w aptece (Botame) nie ma żadnego zapachu. Więc się zastanawiam czy coś jest nie tak z tą pierwszą. #epapierosy (bo pewnie niektórzy bawią się w mieszanie) #gliceryna #chemia #kosmetologia
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@psi-nos: ja kupuję taką gotową bazę zero, dodaję nikotynę i aromat. Moja baza nie posiada chyba zapachu ani smaku, w sumie nie bardzo wiem, ale jak mieszam to nic specjalnego nie czuję. Używam bazy Virtus 50/50.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@psi-nos: gliceryna sama nie pachnie ale bardzo zbiera zapachy otoczenia. Przez to miałem kiedyś partię która od zakupu waliła smażoną rybą i nawet mi uznali reklamację. Akurat w Biomus brałem setki litrów i nigdy nic nie pachniało poza tym ciasteczkowym cieniem zapachu (też go kojarzę). Uważaj na apteczne bo potrafią być czyste w 70-75% a to źle dla grzałek i nie masz pewności że te pozostałe procenty to na bank
  • Odpowiedz