Witam wszystkich diablo świrów, cisnę w D2r od premiery czarodziejką na cold i doszedłem do momentu w którym mi się odechciało z racji braku dobrego sprzętu.
Mam 85 lvl, a jedyny w miarę dobry item to Duch w broni i zbroja żmijomaga. Buty, pas, pierścienie są zółtymi itemami z normalu/koszmaru bo aż ciężko w to uwierzyć ale nic lepszego mi do tej pory nie dropło.
Mój najemnik nie jest w stanie zabić lepszego moba na piekle. Mam Olśnienie, ale z------m i zrobiłem to na broni, która potrzebuje 210 siły, więc mój merc będzie mógł jej użyć za jakieś 5 poziomów z obecnym zestawem itemów 
Farmie cały czas AT, Mefa i Andariel ale ile można.
Jeżeli ktoś ma niepotrzebne itemy dla sorca lub merca (helm albo zbroja), to będę wdzięczny za pomoc. Jeżeli itemki są za dobre, żeby ot tak je oddać, to możemy się jakoś dogadać
@Jezu_Ufam_Tobie: jak chcesz to mogę ci dać pas goldwrapa ( 30mf 12 slot ) ring nagel ( 26mf ) blue amu 34 MF mam chyba gdzieś frostburn ( +max mana lipa ale do at może być ) mam jeszcze tarnhelm +1skill 45mf
@Jezu_Ufam_Tobie: mam białą monarchę pod ducha, zrobisz sobie gniazda i będzie pod ducha jak znalazł ;) Jak nie masz potrzebnych run, to mam tego pół skrzynki więc duchów mogę złożyć pewnie z 5 :P
@gorylekto: nie testowałem tego bo różnie ludzie piszą , że jak on zabije to jego MF dodawane do twojego Ale to za dużo zabawy czekać aż ubije bossa dla +70-100 MF Tylko raz poczekałem jak merc ubije diablo na hell.. i padły 2 niebieskie + 3 kupki golda
@gorylekto: mf merca jest liczone tylko wtedy, jeśli on zada ostatni cios (konkretnie to wtedy dolicza do jego mf do Twojego). Jeśli Ty zabijesz to jego mf nie jest brane pod uwagę.
@Jezu_Ufam_Tobie: jakby co ja dopiero na 91 lvlu dropnalem pierwszego HRa gdzie od 70 lvla expilem solo po prostu farmiac. Majac 85lvl to dopiero zaczales przygode z farmieniem i jesli nie miales helmu z 3 topazami i zbroi z 4 topazami to w ogole sie nie dziwie braku dropow
@Kaczorra: Wielki dzięki za twój post, wiele się z niego dowiedziałem.
Lem + ko + tir będzie robione i farma dalej :D Obecnie mam 105% MF i naprawdę totalnie nic mi nie leci, średnio 1 złoty lub zielony Item na 5 zabitych bosow
@brainfala pas, nagel i griswalda dla merca chętnie przyjmę. Resztę itemkow mam na bardzo podobnym
@HuLLaJNoGa: Haha ja wiem, że moja "farma" to dla niektórych rozgrzewka :D ale naprawdę demotywuje jak on paru tygodni nic nie idzie do przodu. A często expa którego wbije stracę potem po paru głupich zgonach (╥﹏╥)
Mam 85 lvl, a jedyny w miarę dobry item to Duch w broni i zbroja żmijomaga. Buty, pas, pierścienie są zółtymi itemami z normalu/koszmaru bo aż ciężko w to uwierzyć ale nic lepszego mi do tej pory nie dropło.
Mój najemnik nie jest w stanie zabić lepszego moba na piekle. Mam Olśnienie, ale z------m i zrobiłem to na broni, która potrzebuje 210 siły, więc mój merc będzie mógł jej użyć za jakieś 5 poziomów z obecnym zestawem itemów 
Farmie cały czas AT, Mefa i Andariel ale ile można.
Jeżeli ktoś ma niepotrzebne itemy dla sorca lub merca (helm albo zbroja), to będę wdzięczny za pomoc. Jeżeli itemki są za dobre, żeby ot tak je oddać, to możemy się jakoś dogadać
Gram na Ps4 (╯︵╰,)
#diablo2resurrected
Ale to za dużo zabawy czekać aż ubije bossa dla +70-100 MF
Tylko raz poczekałem jak merc ubije diablo na hell.. i padły 2 niebieskie + 3 kupki golda
Lem + ko + tir będzie robione i farma dalej :D
Obecnie mam 105% MF i naprawdę totalnie nic mi nie leci, średnio 1 złoty lub zielony Item na 5 zabitych bosow
@brainfala pas, nagel i griswalda dla merca chętnie przyjmę. Resztę itemkow mam na bardzo podobnym