Wpis z mikrobloga

@Girl_Debord dostrzeganie problemów społecznych nie jest zarezerwowane dla fanatyków lewicy

Centryzm nie nic wspólnego z brakiem chęci poprawy stanu rzeczy. Skąd ty takie bzdury bierzesz. Mogę być centrystą i być za legalizacja homo ale też przeciwko aborcji. To wy jesteście tak z-----i że musicie od razu podzielić ludzi na lewo i prawo a ludzie mają poprostu różne poglądy na różne tematy i centryzm jest najzdrowszy bo jego podstawą nie jest ciągła
  • Odpowiedz
@Girl_Debord "Centryzm to jak jesteś zadowolony ze stanu obecnego, albo uważasz że niewiele poprawy ten stan wymaga."
A to ciekawe, skąd definicja? Bo gdzie bym Nie szukał w internecie definicji to nie wyskakują takie bzdury.
  • Odpowiedz
@MikiGRU: ale wysryw xD

przeciwko aborcji.

centryzm jest najzdrowszy bo jego podstawą nie jest ciągła wojna

Ja chcę tylko niewolnictwa, ale jestem super nie to co te lewaki, bo nie chcę wojenek politycznych. Jesteś dokładnie tym co tak atakujesz, tylko dodatkowo masz kompleks wyższości. Nie jesteś nikim wyjątkowym płatku śniegu.
  • Odpowiedz
@Girl_Debord: Widzę ze u was na tagu demencja postępuje każdego dnia XDD nie czarnolistuje tylko po to by poznać granice ludzkiej głupoty. Socjalizm daje wolność indywidualna? W jaki sposób można być biednym i wolnym? XD
  • Odpowiedz
@KsiazePodziemi: bo jak się rozmawia na temat zagadnienia politycznego to zamiast przedstawiać go takim jakim jest, skrajnie go powinniśmy upraszczać powołując się na definicję składającą się z kilku słów. Nie jesteś najostrzejszym narzędziem w szopie, co nie? xD
  • Odpowiedz
@KsiazePodziemi: No nie przeszkadza, bo to podstawowa cecha kapitalizmu globalnego, że zubaża najbiedniejsze kraje, na rzecz państw bogatszych. Liberałowie są pierwszymi do obrony korporacji, które są motorem wyzysku najbiedniejszych. Stąd też centryzm jest zwykle zbrodniczą ideologią, a przynajmniej w obecnym podziale politycznym.
  • Odpowiedz
@Girl_Debord: a powiedz mi czy zrownanie praw mezczyzn i kobiet, uwolnienie ich od przymusu reprodukcyjnego za pomoca bezplodnosci, utrata ich funkcji w spoleczenstwie po wynalezieniu sztucznej macicy

i tak dalej i tak dalej

to tez
  • Odpowiedz
@Girl_Debord jestem liberałem, jestem przeciw temu co się dzieje w Afryce, każdy liberał jest. Tylko jaki masz plan działania? Tam bez rozlewu krwi się nic nie zmieni, religijne oszołomy, korupcja. To nie wina libkow ani kogokolwiek, że tak jest. Jak wiesz jak rozwiązać bez żadnych strat w ludziach to się podziel wiedzą. Żaden liberał nie będzie popierał wyzysku biednych.
  • Odpowiedz