Aktywne Wpisy
marian-pxzz +521
Oglądałem dom, cena 2mln zł. Pośredniczka z agencji nieruchomości nieśmiale powiedziała mi że prowizja dla niej to tylko 2% dla obu stron. Obu w sensie po 2% każda ze stron XD
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci

Gawith_Apricot +284

Centryzm nie nic wspólnego z brakiem chęci poprawy stanu rzeczy. Skąd ty takie bzdury bierzesz. Mogę być centrystą i być za legalizacja homo ale też przeciwko aborcji. To wy jesteście tak z-----i że musicie od razu podzielić ludzi na lewo i prawo a ludzie mają poprostu różne poglądy na różne tematy i centryzm jest najzdrowszy bo jego podstawą nie jest ciągła
A to ciekawe, skąd definicja? Bo gdzie bym Nie szukał w internecie definicji to nie wyskakują takie bzdury.
Ja chcę tylko niewolnictwa, ale jestem super nie to co te lewaki, bo nie chcę wojenek politycznych. Jesteś dokładnie tym co tak atakujesz, tylko dodatkowo masz kompleks wyższości. Nie jesteś nikim wyjątkowym płatku śniegu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy to jest bait?
i tak dalej i tak dalej
to tez
Dobra, już wiem że to bait