Wpis z mikrobloga

1) Moja teściowa odwalała rożne akcje, ponieważ jest narcystyczna patologicznie, ale hitem była sytuacja gdy rozpuściła do "latających małp" (termin w psychologii na osoby wierzące i rozpowszechniające wersję narcyza), że jej syn wziął ze mną ślub ponieważ jestem czarownicą i żeby go nakłonić rzuciłam na niego urok, a zaklęcie polegało na tym, że dodawałam mu do jedzenia krew z mojej miesiączki.

Dodam, że teściowa ma jeszcze jednego syna, który jest księdzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2) Teściowa kompulsywnie sprząta w domu, np budzi się w nocy bo nie może spać z powodu, że w kuchni u góry na szafce jest kurz, więc idzie o 4 rano po drabinę i sprząta kuchnie. Jej mąż gdy wraca z pracy to na wycieraczce przed wejściem rozbiera się do rosołu, ona te ubrania delikatnie bez poruszenia niesie do bębna pralki i on wtedy w samych majtach wchodzi do domu. Tapicerki krzeseł prane raz na tydzień, firany prane raz na tydzień. Gdy mieszkałam z nimi z mężem, ona nagle wchodzi bez pukania i mówi że mamy w---------ć z pokoju bo sprzątanie jest. Po tym sprzątaniu ja miałam w szafkach majtki kolorystycznie poukładane i gumki rozsypane w szufladzie też były do pudełka poskładane. W tym czasie chciałam iść na spacer, ale nie mogłam bo moje wszystkie buty były w pralce w trakcie prania. Podobnie gdy pierwszy raz mąż zabrał mnie jako swoją dziewczynę jako gościa do swojego domu to gdy wychodziłam do domu okazało się, że moje buty są wyprane i się suszą ( ͡° ͜ʖ ͡°). Gdy idziesz do toalety to ona puka do drzwi tak z trzy razy zanim zrobisz siku i gdy otworzysz drzwi ona już pod nimi stoi z detergentami w ręku: myje muszle i umywalki po każdej osobie. Ambi Pur na MAX w każdym gniazdku.

3) Nie można wchodzić do kuchni otwierać lodówki i decydować co się zje. Stajesz przed kuchnią i mówisz, że jesteś głodny i ona ci przygotowuje coś wg własnego uznania na zasadzie: wyglądasz mi na kogoś kto zje jajecznice z cebulą. Nie ma to znaczenia czy masz uczulenie na cebule ponieważ pytanie o to nie padnie. Raz zamówiliśmy hinduskie rzarcie i jedliśmy w jadalni, ona wtedy zbliżyła twarz do mojej twarzy i wskazując palcem na mój talerz powiedziała: TO JEST G---O GÓ WNO G Ó W N O ROZUMIESZ? Gdy wzięliśmy ślub mąż stał przed kuchnią głodny, a ja nie skumałam i pytam o co chodzi, a on że zjadł by COŚ. Nauczyłam go kanapki robić i że może zrobić z czym chce #przegryw

4) Raz planowaliśmy w pokoju że pojedziemy na wycieczkę bo weekend i ładna pogoda. Gdy wyszliśmy nakładać buty, ona już czekała spakowana do wyjazdu. W aucie usiadła z przodu obok syna. Ja na tylnym siedzeniu.

5) Gdy mąż mi się oświadczył, ona uciekła z domu i całe popołudnie trzeba było jej szukać. Potem nagrywała mi się na sekretarkę o 3 w nocy z informacją, że nikt mnie nie chce w jej domu i żebym powiesiła się na łańcuchu, który ona mi wyśle. Nie przyszła na nasz ślub bo się tego wstydziła.

6) od 2 lat jesteśmy po rozwodzie.

Kto to przebije?
#uczucia #tesciowa #polska #ksiadz #rozstanie #tesciowie #rodzina
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Baciar93: przez nią i przez to, że syna nie dało się naprostować po takim wychowaniu. Rekompensował sobie podświadomą nienawiść do matki źle traktując inne kobiety. Zdradzał mnie etc etc. Miał konto na wszystkich randkowych portalach, wysyłał zdjęcie kutasa jak leci komu popadnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Agnsad:

Jej mąż gdy wraca z pracy to na wycieraczce przed wejściem rozbiera się do rosołu, ona te ubrania delikatnie bez poruszenia niesie do bębna pralki i on wtedy w samych majtach wchodzi do domu

Teść
  • Odpowiedz