Wpis z mikrobloga

@ButtHurtAlert: Ciesz się że eBooki nie są droższe bo aż dziwne że nie są w przypadku gier często wersje pudelkowe są tansze od cyfrowych z ebookami vs książka też tak będzie kiedyś bo po pierwsze ebooki są wygodne ludzie są leniwi żeby chodzić do sklepu kupować książkę, za lenistwo się płaci, po drugie książki zajmują miejsca w magazynach i sklepie wiec często sprzedawcy chcą się pozbyć i robią promocje w
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@UmbertoDalleMontagne: ja książki kupuje tylko dla ozdoby. Najpierw na kindlu czytam i jak ładnie wygląda fizyczna wersja i mi się podoba kupuje ja. Ale to jest chore że np papier kosztuje 33zl a wersja mobilna 31 xd
  • Odpowiedz
@UmbertoDalleMontagne: Tak się dzieje tylko chyba nie w polsce, coraz więcej książek za granicą jest w takiej dystrybucji książki+ebook. Nie ma sensu tego porównywać do mp3 do winyla bo wersja elektroniczna jest bardzo tania jeśli został już poniesione koszta z wydaniem książki a ludzie są coraz bardziej mobilni i dużo łatwiej coś poczytać na czytniku z 500 książkami niż zabierać ze sobą 500 książek.
Na zachodzie również (chociażby na amazonie)
  • Odpowiedz