Aktywne Wpisy

karollq 0
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

Licznik rowerowy za 50 zł. A nawigacja zapytasz?! No wiesz... ja pochodzę z takich czasów że , żeby odnaleźć się w nowym mieście i pobliskich wsiach, trzeba było najlepiej kupić mapę w najbliższym cepenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stravę warto mieć bo ma API i jest sporo fajnych rzeczy okołstravowych, które korzystają z tego API i zapisanych tam aktywności. Protip - nie musisz śladu zapisywać Stravą, tylko tam wrzucasz, większość apek i w sumie wszystkie komputerki są zintegrowane ze Stravą - autoryzujesz się tylko i potem Export do Stravy i gotowe.
Potem możesz bawić się w #kwadraty
@ikov: Teraz niby są, ale ja ich nie chce ¯\_(ツ)_/¯
Masz kiepski GPS w telefonie i tyle. Apka niema tu nic do gadania (wiadomo mogą być jakieś algorytmy poprawiające dokładność). W mojej moto też mam GPS na żenującym poziomie. Kupilem amaazfit BIP s i rejestruje trasy zegarkiem, rejestruje bardzo dokładnie. Szkoda że rzadko można znaleźć w testach telefonów jak radzą sobie ich gpsy.
@MiQ27: rzeczywiście miałem ustawioną wysoką wydajność, zmieniłem na określanie lokalizacji tylko przy pomocy gps. Może cos da( ͡° ͜ʖ ͡°)
@geszue: mam włączoną
A co do dokładności rejestracji różnych parametrow... jest taki segment na strava Alpe du Zwift, niezła tam ostatnio inna się zrobiła bo ktoś go zrobił w 8 minut, gdzie najlepsi z najlepszych osiągali więcej jak 30 minut. A koleś mial średnia prędkość pod górę chyba około 90km/h :))