Wpis z mikrobloga

1417 - 2 = 1415

FBW + interwały

Mikrokoksy, znacie jakiś skuteczny, szybki i tani sposób na kiełkujące przeziębienie?

#roknasilowni
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@waltos: ja wbijam na 3krotną sesję na saunę i wdycham powietrze. Niby w Galileo oglądałem, że nie pomaga, ale już 2 razy sie polepszyło mi od tego więc dalej stosuję :)
  • Odpowiedz
@waltos: ale polecam spróbować w prawidlowej kolejności czyli zimny prysznic -> 10/15min sauna -> zimny prysznic -> z 8 min sauna -> zimny prysznic -> 3/4 min sauna -> prysznic :)
  • Odpowiedz
@Suszi88: no, w aquaparku. 2h basenów rekreacyjnych albo sauny.

Szkoda tylko, że będę musiała się zmusić do owinięcia milionem ręczników, bo jak weszłam raz w stroju, to patrzyli na mnie jak na debila.
  • Odpowiedz
@belette: no wiadomo, w stroju nie wypada :) ale duży ręcznik starczy. Chociaż są kobiety, które zupełnie nago chodzą. Daleko nam jeszcze do mentalności skandynawów w kwestii nagości na saunie ale u nas też już raczej nikogo to golizna nie dziwi :)
  • Odpowiedz
@Suszi88: wiem, że nie wypada, jednak mimo wszystko na pierwszy raz się strasznie krępowałam + miałam później iść na aqua popływać. Tylko spotkałam się u niektórych prawie z oburzeniem, że jak śmiem wchodzić w stroju, także.. ; )
  • Odpowiedz