Wpis z mikrobloga

@Muoda: typowi użytkownicy wykopu. A potem się dziwią, że każdy ma takie zdanie o tej społeczności i wstyd się przyznać, że ma się tu konto. Po prostu jest to spora ilosc życiowych porażek, które w życiu nie nadają się do niczego i próbują zabłysnąć tu. A jakiś poklask znajdą, bo sporo jest to takich samych jak on. Ja na szczęście widziałem serial, ale i tak od razu leci taki na
  • Odpowiedz
@malibu99: w grze w której dziadek niby umiera mówi, że jego syn ma urodziny w kwietniu, na początku serialu główny bohater wpisuje pin do karty, ktory ma być jego datą urodzenia i jest z kwietnia, do tego w tej grze w kulki, główny bohater mówi na początku, że te ulice wyglądają jak jego osiedle na którym się wychował, a na koniec tej gry dziadek mówi, że znalazł dom w którym
  • Odpowiedz
@J_Dilla: Nie wiem po co się denerwujecie, może i w ostatniej scenie dziadek umiera w szpitalu jak się założył z głównym bohaterem, że ktoś uratuje człowieka z ulicy. Jasne wtedy się dowiadujemy, że on był za to odpowiedzialny ale kto to widział. Umarł i tak minutę przed uratowaniem
  • Odpowiedz