Wpis z mikrobloga

@Kamil32123: ja właśnie po to siedzę w internetach, żeby sobie podyskutować z ludźmi co mają inne zdanie. Co jest opinią a co nie. Czy młodzi = gimby, starzy = boomerzy to równoznaczność, moim zdaniem nie. Jeśli uważasz inaczej to jak dla mnie w porządku, możesz tak uważać. Jak masz jeszcze coś do dodania to pisz śmiało
  • Odpowiedz
Nie wiem czemu niektórzy odbierają ten wpis jakbym gdzieś krytykował tego chłopa czy te jego piosenki. Nie słyszałem to się nie wypowiadam a już widzę wypierdki zdiagnozowały że leczę kompleksy

@e___g: wygoogluj sobie „zachowania pasywno-agresywne”
  • Odpowiedz
@Kamil32123: pewnie że tak. Jeśli gimby, młodzi, boomerzy i starzy to zbiory, to każdy z tych zbiorów zawiera inne elementy. I tak możesz mieć młodych boomerów, starych gimbów itp. Gimby i boomerzy to nie są potoczne nazwy młodych i starych, tylko dosyć dobrze zdefiniowane określenia grup społecznych
  • Odpowiedz
jaki to poziom dojrzałości oceniać twórce, nie podejmując nawet próby poznania jego twórczości? :D

@quizonmyface: Ah tak, bo wszystko trzeba osobiście sprawdzić i zbadać zanim się to oceni.
Jeździłeś kiedyś Ładą? Nie? No to musisz kupić albo wypożyczyć zanim kupisz Mercedes. No przecież nie wiadomo, może jest lepsza. Chyba powinieneś podjąć świadomą i dojrzałą decyzję.
Byłeś kiedyś w burdelu? Nie? No to jak możesz oceniać ludzi którzy tam chodzą. Musisz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@e___g: mata tworzy fajne piosenki, a hejt zawsze spada na ludzi sukcesu, bo biedny polaczek, który z--------a za minimalną tylko tak jest w stanie się dowartościować. A Mata w tej chwili byłby w stanie kupić każdego z was razem z całym dobytkiem i rodziną, a następnie w-----c to wszystko do śmietnika.
  • Odpowiedz
Ah tak, bo wszystko trzeba osobiście sprawdzić i zbadać zanim się to oceni.

@Mirkosoft: Co do artystów moje zdanie jest takie, że jest istotna różnica między ich wizerunkiem a ich twórczością. Z założenia dzieło broni się samo. Ocenianie twórczości nie znając jej, opierając na wizerunku po prostu można się łatwo pomylić i tym właśnie pokazać swoją dojrzałość.

Co do marek samochodów, to przy zakupie jednak ktoś rozsądny (nazwijmy - dojrzały). Poza opinią o marce, zainteresuje się opinią o modelu, roczniku i np silniku czy skrzynii
  • Odpowiedz