Aktywne Wpisy
Polasz +114
Jaki film przychodzi Wam na myśl jak to widzicie?
pepsik +350
Rzadko postuje, ale mam wyjątkową okazję - moja wspaniała żona urodziła wczoraj córkę!
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #rodzicielstwo #bombelek
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #rodzicielstwo #bombelek
Jakaś dobra herbata, która będzie smaczna bez dodawania cukru? Takie zwykłe Sagi/liptony mi nie smakują bez słodzenia, ale to może dlatego że od dziecka je piłem z cukrem i nie mogę się odzwyczaić? Po prostu strasznie mi wykrzywiają gębę, nawet jak zaparzę je lekko. Teraz piję herbatę z pokrzywy i ta akurat fajnie wchodzi bez cukru, ale trzeba biegać co chwilę do WC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie herbaty waszym zdaniem warto sprawdzić? Jakie wam wyjątkowo smakują? Mam sitko do zaparzania, więc nie muszą to być koniecznie herbaty w torebkach.
A tak poza tym jestem fanką mięty - takiej kupnej albo zerwanej z własnego krzaczka na parapecie:)
Poprobuj z parzeniem, serio. Ja też rzucałem cukier i teraz kawkę też bez niego pije :)
Ps. Z takich tańszych to mi Minutka Earl Grey podchodzi oraz Lloyd. Ale też krótko parzone
Erytrytol nie zmienia jakoś smaku, a co najważniejsze- możesz go jeść łopatą I NIE MA PO NIM SRAKI! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Mam nadzieję, że się nie pogniewacie za wołanie do starego tematu, ale chciałem tylko powiedzieć, że skorzystałem z waszych rad. Kupiłem sobie rooibos zwykle i kilka smakowych (na zdjęciu z ananasem, ale mam też z truskawką, papają, marakują, maliną),