Aktywne Wpisy
robert5502 +705
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +263
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
Dziwne
i nie lewaki, tylko libki
@KochanekAdmina: j-----e po nich czy raczej pokazanie hipokryzji i naiwności boomersów, którzy myślą, że w "porządnych" szkołach młodzież jest grzeczniutka i nic nie robi tylko się uczy, bo tak im wygodniej myśleć, bo wtedy nie muszą się tymi dziećmi interesować?
Ja tam bardziej widzę zagubienie młodych w wielkich oczekiwaniach wobec nich, niż "j-----e
żadnych niuansów tylko "albo z nami albo przeciwko nam"
@Hylfnur: przecież to lewica tak myśli i ma ból dupska, że Mata ma łeb na karku i poszedł kasę zarabiać, a nie został nowym bardem dla starych KODziarzy, którego twórczość by się kręciła na j-----u PiSu XD
Rok temu to był "głos młodego pokolenia" a teraz to jest "banan, reklamujący śmieciowe
Przeciez ta patointeligencja to jest j----y troll i wyolbrzymienie drobnych problemow
Tak,wszyscy nonstop cpaja i ruchaja,tak bylo.
@KochanekAdmina: Ciul tam jaka jest prawda, w TV przedstawiano to zupełnie inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie największym matrixem było, jak jechano po starym Matczaku, że syna nie pilnuje a ten takie rzeczy w tej szkole straszne robi xD
@KochanekAdmina: tylko że 99% fanów maty nie zrozumiała przesłania
@TenTypZez: jak może pilnować syna kiedy w kancelarii n--------a po 16 godzin dziennie a pozostały czas spędza w telewizji na wywiadach albo na twitterze xD
Czyli nie powinno się zmieniać zdania odnośnie kogoś, niezależnie od tego co robi/ mówi? To tłumaczy czemu prawa strona polityczna pełna jest fanatyków przyjmujących bezkrytycznie wszystko co powiedzą ich idole ¯\_(ツ)_/¯