Aktywne Wpisy

Teuvo +59
w tym roku chcę się nauczyć jeść pałeczkami w stopniu przynajmniej takim żeby nie było wstydu przed śliczną japoneczką

waro +6
Mireczki, potrzebuję waszej pomocy - robię na jutro ankietę, gdzie wybierzemy #missigrzysk
Wrzucę ją jakoś podczas ceremonii zamknięcia. Na tę chwilę mam na liście:
1. Gabriela Topolska
2. Eileen Gu
Wrzucę ją jakoś podczas ceremonii zamknięcia. Na tę chwilę mam na liście:
1. Gabriela Topolska
2. Eileen Gu

@kubson93
A jak tak imigranci którzy są islamistami gdzie kobietę traktuje się jak rzecz?
Drugie gdy rodzina muzułmanów przyjeżdża do Europy za lepszym życiem i nie ma żadnego wpływu na prawo. Traktując ich źle robicie z nich ekstremistów.
@Pierorzek: Urojenia i to grube. Jakby katolicy bronili gejom ślubów w swoich stodołach przy śluback kościelnych to krzyżyk na drogę, a oni wciskają się też w śluby cywilne w instytucjach, które miały być obojętne światopoglądowo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie znam też lewaka, którego cieszy mordowanie ale znam prawaków, którzy lubią przypisywać całej grupie zachowania pojedynczych jednostek
rodzina muzułmanów przyjezdzajaca do kraju nie ma wpływu na prawo? a wiesz co to jest demokracja? xD
jak w takiej Marsylii we Francji muzułmanie glosują na swoich muzułmanskich przedstawicieli to
Poza tym homoseksualiści mogą dziecko adoptować, mieć z poprzednich związków a także zrobić np z pomocą in vitro lub surogatki.
Jakoś w innych krajach dało się umożliwić śluby homoseksualne. Nikogo nie obchodzą śluby kościelne, tam sobie możecie dopuszczać kogo chcecie.
i myślisz, że wrogie
@Pierorzek: celowo napisałem że z zasady. u swoich