Aktywne Wpisy

Teuvo +147
morskie robaki z dmuchopieca z ryżem bez udziwnień bo nie mam siły na udziwnienia
źródło: 1000025693
Pobierz
Meanwhile_ +52
jednak złożyły to jajo(−_−;)
źródło: 1000008765
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025693
Pobierz
źródło: 1000008765
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
I tak się powoli żyje na tej wsi. Od tygodnia próbuję kupić KOŁA do tesli i problem jest w tym że co rocznik i model to zupeeeełnie inna opcja. I sama dostępność jest problemem. Aha i w nowych wersjach czujniki TPMS są na BLE.
Więcej - koła z wersji 2020 nie będą pasowały do 2021. Koła z wersji long range nie będą pasowały do performance. Nie wiem co zrobić, jestem w ciemnej dupie, kupię chyba wielosezonowe opony do oryginalnych felg a obecne letnie sprzedam. A nie czekaj, nie ma wielosezonowych w tym rozmiarze.
Auto jest naprawdę niesamowite, przyspieszenie zabija (a mówię to po przesiadce z mustanga na model s na obecny model 3), cudownie się jeździ. Ale kupno cholernych felg to jest droga przez mękę. Opony to jeszcze nic, bo zawsze do felgi dopasuję.
Powiecie - kup se cokolwiek co się wymiarami zgadza? No niby tak, ale gurwa nie bo żeby się monstrualne hamulce z wersji performance zmieściły musi mieć jakieś specjalne wycięcie. Takie też uroki kupowania najnowszego modelu zaraz po lifcie?
#tesla #problemypierwszegoswiata #samochody
Komentarz usunięty przez autora
Note: This package is only compatible with the Pre-Refresh Model 3 Dual Motor All-Wheel Drive configured with 20” Performance Wheels.
Komentarz usunięty przez autora
w salonie nie odbierają maili ani telefonów xD
18" też się mieści ale aftermarketowe, i takie właśnie bym polecił.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie narzekamy na ceny tylko na dostępność części spowodowaną nowością produktu i ogromną popularnością.
Jeżeli chciałbyś kupić komplet kół do swojego Volvo poza salonem pewnie mógłbyś wybierać w dziesiątkach sztuk z dostawą w ciągu kilku dni. Koła dla modelu 3 można próbować zamówić tylko od jednego producenta z dostawą za pół roku. I jest to coś z czym się wcześniej nie spotkałem,
źródło: comment_1634374553pV914R9leRIFCA4au9MrJl.jpg
Pobierz@diogene: Kupić od tesli. Hamulce są takie same w wersji 2019 i 2021.
Felgi nie pasują, bo mają inne tpms'y, na stronie masz kompletne koła z czujnikami i oponami, a nie gołe felgi.
Zadzwoń w poniedziałek i wyślą Ci tam chcesz.
ale jeśli na stronie jest napisane "not compatible" tylko z powodu TPMS to otwiera mi sporo możliwości hm. Nawet bym wołał te 19 na zimę, które ktoś wyżej podlinkował
@diogene: W Polsce nie.