Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
#leagueoflegends
Trzeba jednak miec jakas samo krytyke i nie twierdzic, ze X jest najlepszy na swiecie i jednoczesnie mowic, ze sie nie oglada innych lig. To tak jakby twierdzic, ze Mbappe jest najlepszym zawodnikiem ogladajac
Nie wiem w czym macie problem. Najgorzej by było jakby jakiś typ pisał "imo wygra Y i eldo". Natomiast ludzie silnie analityczny z wysoką logiką myślenia (nawet bezwzględną) podają swoje argumenty.
No i podał argumenty (zakładam, że to co piszesz to są jego argumenty). Oglądałem mecze FPX sam, do finału z EDG wyglądali bardzo spoko. Nie wiem jak mu idzie w soloq ale
tylko nie takie argumenty jak "DWG top bo każdy mówi, że DWG najlepsze. A top 2 RGE bo chce żeby EU zaszło dalej."
Wtedy możemy weryfikować kto miał lepsze podejście i ew racje.
Jest na to specjalne określenie ale nie pamiętał, jest też taki "mem" z twittera
Rozumiem ze Cie boli ze ktos sie nie zachwyca bezumem ale napisalem Ci wyraznie co nie podoba mi sie w jego filmach:
1) zbyt duzy poziom teoretyzowania pomijajacy zupelnie to ze na etapie grania nie jestes w stanie uwzglednic tych jego wskazowek i nikt normalnie grajacy nie jest w stanie ich uwzglednic. Jego gadanie z lekkim tonem wyzszosci i wytykanie poszczegolnych bledow (z ciaglym zalozeniem ze każdy powinien grac idealnie)
1. Mozesz sobie z tego nie zdawac sprawe ale osoby wysoko "analityczne" wyobrazaja sobie o wiele wiecej mozliwych "zdarzen" niz "normalni ludzie" wiec nikogo nie zaskakujesz tutaj informacja ze sa czynniki o ktorych ktos nie wie.
1.1 Wyzszy ton, co z tego? w sensie ma maniere i modulacje głosu która pasuje mu, byc moze mial ja
@howtowisnia: no i to jest dla mnie smieszne.
Jakbyuscie sie starali to kazde klikniecie myszka (albo bardziej zlozona akcje) byscie musieli poprzedzac mysla z uzasadnieniem dlaczego cos zrobic
No i to jest problem o którym mówimy, jakbysmy byli na tym samym poziomie analizy to bym ci wypisał hasła, powiedzmy ze lista N elementów i bys doszedł do tego co chcialem przeakazac w tej wiadomosci. ALe jestes typowym czlowiekiem wiec musialem pisac rozprawke dla dzieci.
Ludzie analityczni moga ci leciec po slowie i analizowac cala wypowiedz. I robic zlozenia. Albo podac konkret,
No i to jest problem o którym mówimy, jakbysmy byli na tym samym poziomie analizy to bym ci wypisał hasła, powiedzmy ze lista N elementów i bys doszedł do tego co chcialem przeakazac w tej wiadomosci. ALe jestes typowym czlowiekiem wiec musialem pisac rozprawke dla dzieci.
uznaje ze nie ma sensu bo cokolwiek napisze nie przekonam Cie do swoich
Okej zburze twój świat wyobraźni - Nie przekoansz nikogo do swoich racji, bo nie ma czegoś takiego jak racje o których możesz tu dyskutować xD Możesz podać mi fakty, natomiast niepodziele twojej subiektywnej opinii na ten temat. Mogę mieć swoją i nawet zgodzić się w jakichś punktach ale to
masz zalozenia. Zalozenie ze bezum sie zachowuje tka jak ty lubisz, mowi o tym o czym ty bys chcial uslyszec. Zalozenie o tym ze ja wlaczajac sie do dyskusji bede czekal az mi obwiescisz swoje "racje" i mnie przekonasz do nich.
Otuż zyjesz w umyslowym średniowieczu, dyskusja to nie walka na smierc i zycie. Dyskusje moga byc kolektywna i