Aktywne Wpisy
dawidm999 +6
źródło: IMG_20250803_175026
Pobierz
PatrickBateman +14
Pamiętacie tzw. oranżady „na miejscu”?
Ostatnio, będąc w osiedlowym Społem, zauważyłem skrzynkę buskowianek i od razu przypomniałem sobie o tym rarytasie.
W czasach technikum — a były to lata mniej więcej 2010–2014 — razem z kumplem w długiej przerwie chodziliśmy codziennie do sklepu obok szkoły i kupowaliśmy po butelce z kapslem. W pewnym momencie staliśmy się stałymi klientami: gdy tylko przekraczaliśmy próg, pani kasjerka bez słowa wyciągała spod lady dwie butelki ze skrzynki, my
Ostatnio, będąc w osiedlowym Społem, zauważyłem skrzynkę buskowianek i od razu przypomniałem sobie o tym rarytasie.
W czasach technikum — a były to lata mniej więcej 2010–2014 — razem z kumplem w długiej przerwie chodziliśmy codziennie do sklepu obok szkoły i kupowaliśmy po butelce z kapslem. W pewnym momencie staliśmy się stałymi klientami: gdy tylko przekraczaliśmy próg, pani kasjerka bez słowa wyciągała spod lady dwie butelki ze skrzynki, my
źródło: 1526841466_6pibyx_600
Pobierz

LINK DO ZNALEZISKA - Życie i podróże na Wyspach Owczych rozmowa z Kingą Eysturland
✔️ Jakie są plusy i minusy życia na Wyspach Owczych?
✔️ Dlaczego Wyspy Owcze są wyjątkowe?
✔️ Jacy są Farerowie?
✔️ Jak wygląda kuchnia farerska?
✔️ Co warto zobaczyć na Wyspach?
Odpowiedzi na te oraz więcej pytań znajdziecie w artykule.
#podroze #turystyka #ciekawostki #zainteresowania #wyspyowcze #wieczniewolni #europa #zwiedzajzwykopem #emigracja #zycie #wywiad
źródło: comment_1634124531wlMpQ19eaMneB5FnI13LHP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ziolo22: Coś o niej słyszałem. Masz kopa.( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Żeby podlinkować tytuł możesz wpisać ręcznie kodowanie (zaznaczone na czerwono w edytorze tekstu) lub zaznaczyć tekst i na dole kliknąć ikonę linku (też zaznaczone na czerwono) i podmienić link ze strony głownej wykopu na ten, który chcesz umieścić. :)
Pozdro :)
źródło: comment_16341260984n2OqFVdXEg48enDj2mpRZ.jpg
Pobierz@ziolo22: nie
Małe pytanie. Zostawiasz auto otwarte czy ktoś się włamywał?