Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
#squidgame #seriale #netflix #takaprawda
Komentarz usunięty przez moderatora
@mickpl: xDDDDDDDDDDDDDDDDD
@mickpl: no nie do końca, nie pamiam czy reżyser, czy ktoś tam p-------ł że to alegoria kapitalizmu czy coś
tymniejmniej niewazne co autor miałna myśli, ludzie tu nie widzą ządnej agendy i to jest powiew świeżości
@zmasowanyatak: Ja raz tak wlaczylem gomorre od 2 sezonu na hbo go zamiast pierwszego bo ich gowno strona tak c-----o dzialala
@mickpl: w zasadzie to nie tyle, że nie ma. Ten serial jest wchuj rasistowski, seksistowski pełen stereotypowego myślenia xD
Co do serialu to niezly, ale tez bez przesady. Byl podobny wydany wczesniej z nawet lepiej poprowadzona fabula.
Akurat watki netfliksowe tez byly w serialu. Oczywiscie nie bylo to bezsensowne wprowadzanie transow na sile, ale wciaz.
@SiDi: to są Azjaci, to u nich norma. Po prostu nie jesteś przyzwyczajony do pewnych rzeczy z tego kręgu kulturowego (ja zresztą też, strasznie ta sztuczność mi nie pasowała przy oglądaniu).
@flumpy_bread: tak, a o co chodzi?