Aktywne Wpisy

mirkowyzwania +84
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w

Grash-Varrag-Arushat +276
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder

Mechanike oddam do znajomego mechanika (może zrobie sam tarcze z klockami),
tak czy tak nie powinienem zapłacić niż 1x500+.
Ja zajmę się kwestią wizualną (zderzak na szczęście jest już zagruntowany więc dorobiłem lakier się ogarnie w pakiecie na 30% xD) czyli lakierowaniem przedniego zderzaka, polerką lakieru (one step albo dwa etapy), wybebeszeniem i wypraniem wymyciem całego środka (raz, że to hobby a dwa że wali polem w samochodzie xD).
Po wszystkim zrobię sobie ozonowanie bo szarpnąłem się niedawno na ozonator i będzie gitara.
Wołał plusujących pierwszy wpis, nie spodziewałem się takiej popularnej reakcji i jako niedzielny mirek nie do końca potrafie to ogarnąć, jeśli nie chcesz dostawać spamu związanego z gruzem to dodaj mnie na czarną xD
#fiestaza300 #ford #fordfiesta #samochody #motoryzacja
Idealny do sklepu po bułki.
Pozdrawiam cieplutko.