Aktywne Wpisy
gniazdownik1016 +157
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Bipolar- +139
Codzienne przypomnienie, że mamy finansowanie służby zdrowia na poziomie afrykańskich potęg takich jak Zambia, Burkina Faso czy Botswana, a Donald Tusk i minister Leszczyna próbują zwalić winę za działanie ochrony zdrowia i zamykanie kolejnych placówek medycznych na lekarzy.
Źródło: https://data.worldbank.org/indicator/SH.XPD.CHEX.GD.ZS?end=2022&most_recent_value_desc=false&start=2000&view=chart
#medycyna #lekarz #polska #bekaztuska #bekazpo #gospodarka #polska #zdrowie
Źródło: https://data.worldbank.org/indicator/SH.XPD.CHEX.GD.ZS?end=2022&most_recent_value_desc=false&start=2000&view=chart
#medycyna #lekarz #polska #bekaztuska #bekazpo #gospodarka #polska #zdrowie
TLDR
Od zawsze mocno interesowałem się psychologią, a w szczególności psychologią kryminalną więc w końcu założyłem swój kanał na YT o takiej tematyce. Będą tam przesłuchania psychopatów, analizy, opisy zbrodni i na co jeszcze wpadnę.
Właśnie opublikowałem swój pierwszy film o #incel Aleku Minassianie, bo nie byłbym prawilnym mirkiem, gdybym nie zaczął od tagu #przegryw #blackpill, czyli wszystkim tym co ten gość sobą reprezentował. Jego przesłuchanie, to w zasadzie instrukcja dla przegrywa jak się zradykalizować przy aplauzie anonów z #4chan
Link do filmu: https://youtu.be/Oj7gxBLcm64
Z okazji mojej małej premiery organizuję #rozdajo książki pod tytułem "Mózg psychopaty" autorstwa Jamesa Fallona.
Wyniki opublikuję we wtorek o godzinie 18.
Jak kogoś to interesuję, stworzenie filmu zajęło mi ponad 3 tygodnie. Pierwszy tydzień zajął mi naukę davinci i pocięcie ponad 3-godzinnego przesłuchania. Później zająłem się voice overami, ale efekt był tragiczny, więc kupiłem jakiś budżetowy mikrofon, który sprawdził się naprawdę nieźle. Jak już pociąłem film i nagrałem voice overy, zabrałem się za dodawanie zdjęć i wstawek do filmu. Ostatni tydzień zszedł mi na tłumaczenie i napisy, co definitywnie było najgorszą rzeczą na jaką się porwałem. Łącznie na same napisy z synchro zeszło mi pewnie z 30-35h.
Dodaję też #gruparatowaniapoziomu, filmy z produkcji noży mogą to ja też ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Subuję i czekam na więcej.
Co do tego czy jest psychopatą czy nie, to można polemizować tak samo jak nad tym, że każdy z nas
I jak, wykryliście już tych psychopatów? Pewne tak, przynajmniej powinniście, bo głosujecie na nich w demokratycznych wyborach. Tyle z tego będzie, że przynajmniej ktoś sobie zarobi na książce.