Aktywne Wpisy
Sigfried +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +296
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Inna rzeczą jest to ze mogą applowe apki na Apple maja dostęp do haków i mogą być napisane lepiej niż cokolwiek 3rd party z przyczyn
Komentarz usunięty przez autora
Gdy w ostatnim iPhone zaczynała niedomagać bateria, pomyślałem sobie że kupię Xiaomi za 1200 zł i zobaczymy czy za 3x mniej satysfakcja z telefonu i jego użyteczność zmaleje proporcjonalnie. I co? A no Xiaomi służy mi już 3 lata i nic mi nie brakuje w tym telefonie plus bateria, która pozwala na