Aktywne Wpisy
WielkiNos +237
Biedny Popek wykorzystany przez tatuatora znajdującego się pod wpływem narkotyków. Eh co za życie. Idziesz sobie spokojnie ulicą, nagle wciąga cię do salonu tatuażu patus z dziarami na dopalaczach, przywiązuje do fotela i tatuuje mordę. Trauma na całe życie.
#popek #tatuaze #logikarozowychpaskow
#popek #tatuaze #logikarozowychpaskow
Aquamen +69
iPhone też jest spoko, ja nie mówię, że nie jest. Niech tam sobie każdy korzysta z tego, co mu odpowiada. Dla mnie z perspektywy czasu jest na rynku wiele urządzeń, które dla przeciętnego użytkownika (mnie) wystarczą w zupełności i nie muszę za wyimaginowany prestiż dopłacać 3-4x tyle xd
Z iphoneami kojarzy
@kasa
Ale brak aktualizacji to chyba wasz wymysł, mam Moto z Android One i aktualizacje non stop.
@joderme: https://sekurak.pl/niemiecki-rzad-chce-aby-producenci-smartfonow-wspierali-swoje-urzadzenia-przez-minimum-siedem-lat/
Spójrz na tę listę. To jest przepaść.
@czuczer: Ale po co? Większość ludzi z telefonu dzwoni, robi zdjęcia i przegląda socjale. Do tego spokojnie wystarczy jakiś Samsung A52 czy inne Xiaomi. Kompletnie nie widzę uzasadnienia w wydawaniu 8k złotych. Czy kogoś stać, czy nie to i tak nie wykorzysta potencjału tego telefonu (czy flagowca z androidem).
Im jestem starszy, tym mniej rozumiem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AltCtrlSpace: z M1? Szczerze wątpię. Od kompletnego zgonu na baterii (co przy 20h pojemności raczej jest ciężkie) boot time wynosi 13s (chyba, że ma się włączone pełne szyfrowanie dysku). Jeśli chodzi o standardowe "uruchomienie z uśpienia" jest zasadniczo natychmiastowe.
"włączam tv i cyk jest" - u mnie również. Każdy z nowszych telewizorów ma AirPlay i nie
link do filmu który to świetnie wyjaśnia
@AltCtrlSpace: no nie wiem co rozumiesz przez "nową pro" - równie dobrze możesz rozumieć to jako "nową" 16" pro, która M1 jeszcze nie ma. Uruchomienie systemu poprzez wybudzenie, tak jak zresztą wszystkich aplikacji jest na
Przykład wybudzenia.