Aktywne Wpisy
badreligion66 +355
mirko_anonim +43
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
@AltCtrlSpace: ok też tak myślałem. Tyle kasy za telefon który niczym się nie wyroznia
Podoba ci się to kup, nie to nie zawracaj na m dupy. Uważasz ze jest za drogi? Po prostu cię nie stać i kupuj xiaomi + buty z ccc
Nie chcesz reklam, kupuj iphone. Sledzenia? Iphone. Swiadomosci ze w kazdej sekundzie moze sie oprogramowanie wysypac? Kupuj iphone.
Dostajesz pelno powiadomien i jest to frustrujace? Kupuj iphone.
Dodatkowo imessage dzialajacy swietnie.
Jedyny minus jesli chodzi o iphone to redagowanie jakis wiekszych tekstow.
@MyNameIsJefff: @maz00rskie_mleko: ok dzięki za cenne wskazowki. Można tam zainstalować nakładkę typu nova launchner? Pojadę w poniedziałek do jakiegoś sklepu może będzie wystawiony gdzieś to się pobawię.
Tu jest tyle gestow obslugi telegonu ze uzywasz go jedna reka bez problemu. Jest wszystko strasznie intuicyjne i czujesz ze trzymasz przed soba kawal sprzetu ktory jest stworzony dla uzytkownika. Oprogramowanie jest strasznie przyjemne.
Powiem Tobie ze cale zycie smialem sie z iphoniarzy ale jak zaczalem uzywac to jestem innego zdania
Może i nie ma zmieniania motywów i wgrywania custom romów, nie zrobisz jakichś dzikich zmian w wyglądzie czy nie podmienisz menu aplikacji, ale jakoś chyba z tego po