Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 77
@grzegorzx86: @evilonep: @evilonep: Z początku też tak na niego patrzyłem. Z biegiem czasu jak sam zacząłem jeździć na rowerze za żalem zauważać, iż gość ma w stu procentach rację i należy tępić wszelkie przejawy głupoty kierowców.
  • Odpowiedz
@evilonep: on nie jest rowerzystą, on jest zwykłym uczestnikiem ruchu i piętnuje debili, których akurat spotyka na rowerowych przejażdżkach. Pewnie też najwięcej patologii to właśnie blokowanie chodników, ścieżek rowerowych i przystanków.
  • Odpowiedz
@tomek_27: Obejrzyj sobie odcinek, gdzie wrzucał swój rower do wykopu (takiego rowu ( ͡° ͜ʖ ͡°)), żeby udowodnić że tam będą piesi wpadać. Ze sto osób przeszło w tym czasie bez problemu, a on kilka razy "wpadł". To nie jest normalne, to szukanie problemów na siłę. Zawraca dupę robotnikom, zawraca dupę policji, którą wezwał na miejsce - policja pięknie go zgasiła, proponowali mu badania (mogli psychiatrę
  • Odpowiedz
@Zwardi: w żadnym, śmieszy mnie, jak idea (o ile jakakolwiek, poza osobistą chęcią zarobku twórcy kanału, była) stopchamu przerodziła się właśnie w takie patologie, gdzie ktoś jedzie z kamerą stara się nawet czasem specjalnie sprowokować do niebezpiecznej sytuacji na drodze, byle tylko "mieć nagranie na stopchama!!!"
  • Odpowiedz