Wpis z mikrobloga

Koleżanka mojego kumpla od roku szuka chłopaka następującymi kanałami:

-Tinder
-Badoo
-Sympatia
-Szybkie randki
-tradycyjne metody jak znajomi znajomych itp.
Akcja się dzieje w Warszawie. Miała w tym czasie na pewno z kilka tysięcy chętnych biorąc pod uwagę ilość metod. Niestety hipergamia to silny instynkt więc nikt nie był godzien.

#przegryw #blackpill #redpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #seks #tinder #incel
  • 53
@szuineg kobieta, która nie uważa się za gówno gorsze od m*żczyzny ma automatycznie zły charakter XD bo do facecika nie dociera, że ktoś po prostu może lubić taki, a nie inny stan rzeczy. no ale zapomniałam, że jesteście zwierzętami, dla których jedyną wartością jest ruchanie, a jak ktoś to świadomie odrzuca to uważacie, że kłamca/zjeb.
@szuineg no i przejrzenie twoich wpisów tylko potwierdza to, że jesteś zwierzakiem, który traktuje kobiety jak obiekty do ruchanie (np stażystka). i automatycznie potwierdza, że to co mówię o mężczyznach to szczera prawda. całuski, dobranoc
@szkielet_kota: No to masz jednak jakiś wybór tylko wśród nieśmiałych młodych mężczyzn XD Z młodymi facetami często tak jest, że kręcą się wokół dziewczyny, próbują się zaprzyjaźnić, zamiast być konkretnym i gdzieś ją zaprosić. Jak jakiś Ci się spodoba, to sama możesz zrobić pierwszy krok i go zaprosić gdziekolwiek.
@Mineciarz69: no i w czym problem? xD ma na siłę brać co jest? Jak będzie zdesperowana to wtedy sobie kogoś znajdzie, widocznie jeszcze tak nie jest. Wy przegrywy to ze wszystkim macie problem, że INNI nie szukają na siłę i są rok bez partnera, albo że INNI mogą zmieniać partnerów co tydzień, obie sytuacje złe. Skupcie się na sobie i nie przejmujcie się tak bardzo tymi innymi. To pierwszy krok do
@okrim nie mam problemów podejść i pierwsza rozmawiać (mimo uchodzenia za lekko odstającą), po prostu nie czuję potrzeby ładowania się w związek. natomiast zwykłych kolegów chętnie zapoznaję
@szkielet_kota te iq140, jest taki tag pdk (pozdro dla kumatych) i piszemy pod nim na Mirko często wymyślone (zarzutka) historyjki od drugiej strony jakiegoś wpisu z gorących. Np. mirabelka pisze że zamówiła 2 tony cementu z wniesieniem na 4 piętro, i ktoś inny pisze że w pracy ma dostawę 2 ton cementu z wniesieniem na 4 piętro. Kapujesz? Bo nie trzeba mieć iq140 żeby być kumatym. I tamta historyjka to było właśnie
@Mineciarz69: Olać kobiety w życiu liczą się tylko 5 rzeczy 1.Treningi Siłowe 2.Zimne Prysznice 3.Nofap 4.Nie używanie żadnych używek(alkocholu,petów ,sterydów itp) oraz nie jedzenie niezdrowego żarcia 5.czytanie książek naukowych które cię interesują .Musicie to robić Bracia i nawrócić się na jasną stronę mocy i czuć się świetnie fizycznie,psychicznie i nie wmawiajcie sobie ,że Kobieta jest wam potrzebna bo nie jest ten czas lepiej przeznaczyć na Treningi :Bieganie,sztanga,pompki,podciąganie.Ja to stosuje od lat