Wpis z mikrobloga

@Lililijka: Nie #!$%@? się do wyglądu. Czy ma się wytrzeszcz, jest się białym czy czarnym, rudym czy z nosem jak hamulec od karuzeli - pozostaje się człowiekiem, a na te wszystkie cechy nie ma się wpływu.

Wpływ natomiast ma się na zachowanie czy sposób ubioru. A to u Hamiltona jest na poziomie ocierającym się o jakąś jednostkę. I tak - będę się do tego #!$%@?ł, a w tym aspekcie jest dzbanem.
Prokurator w Świdnicy też "ubierał się" jak chciał, a #!$%@?ło się do niego pół Polski. No patrz...

@schneiper: Porównujesz wyskok do marketu na zakupy z gołym pindolem w wykonaniu funkcjonariusza publicznego mogącego egzekwować wobec obywateli prawo karne do gościa o statusie gwiazdy ubranego w swojej pracy w spódniczkę i za duży sweter? Nie myślałeś o pracy w cyrku? Bo fikołki #!$%@? pierwszorzędne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@smutny_kojot: A czym to się różni, że z jednego można się śmiać (a wręcz być zniesmaczonym), a z drugiego nie, bo "ŚMIANIE SIĘ Z WYGLĄDU JEST SŁABE".
Lepiej Ty powiedz, jaki Blanik Cię uczy fikołów, bo tak to nawet cyrkowcy nie #!$%@?ą
A czym to się różni, że z jednego można się śmiać (a wręcz być zniesmaczonym), a z drugiego nie, bo "ŚMIANIE SIĘ Z WYGLĄDU JEST SŁABE"

@schneiper: Może dlatego, że pierwszy w sposób rażący łamie prawo (będąc funkcjonariuszem egzekwującym jego przestrzeganie) a drugi nie?

Rozdział XVI Wykroczenia przeciwko obyczajności publicznej

Art. 140. Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.

Wytłumaczyłem,
Byłem w tym roku na wakacjach w Turcji. Chodziłem po bazarach i widzę takie buty - nie podróbki jak wszystko tylko normalnie takie z napisem Made in Turkey i coś w stylu Teraz Turcja. I mowie ale genialne ale kamienna twarz zeby sprzedawca nie widział. Pytam po ile a on mowi ze to damskie.

Hamiltonowi nikt nie powiedzial