Aktywne Wpisy
Karynka rozpacza za potężnym Franciszkiem deweloperskim który ostatecznie okazało się fejkiem w stylu #klaudiusz XD A w komciach inne płaczące laski które też tak zostały oszukane łudząc się, że naprawdę w końcu jakiś Chad się nimi zainteresował ¯_(ツ)_/¯
Kolejnych części nie chce mi się uploadować bo nie ma tam nic ciekawego oprócz jej ciągłego lamentu, że była tak blisko tego doskonałego Chada ktory jej się po prostu należał i spuszczaniem się nad
Kolejnych części nie chce mi się uploadować bo nie ma tam nic ciekawego oprócz jej ciągłego lamentu, że była tak blisko tego doskonałego Chada ktory jej się po prostu należał i spuszczaniem się nad
Ej, chłopy, a wy wiecie jak n0rmiki to robią, że zawierają związki z babami?
Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce
Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce
#warszawa
Ona jest z zawodu żoną prezesa, więc jej się wydaje, że może więcej.
Czy czegoś tu nie rozumiem czy po prostu to taki scenariusz że taki wieśniak jak tylko ma zdolność to 3/4 swoich dochodów miesięcznych przeznacza na ratę kredytu na
@elemenTH: no właśnie po prostu nie pasuje mi to że jest tyle ludzi tak głupich, którym równocześnie się udaje zarabiać takie pieniądze. Ale może jestem naiwny.
Różowa ostatnio skręca w jakąś uliczkę na osiedlu a tam niemal zaraz przy skrzyżowaniu stoi jakaś dziunia swoim pudłem u właśnie się do niego pakuje. Tłumaczy się tym że jest w ciąży i nie może daleko chodzić a chciała tylko szybko do sklepu. Kurtyna.
@bobikufel: A z takim 35-45lat januszem identyczny, dochodzi tylko agresja i próba pobicia
@bigos555:
Omijasz pierwsze kilka linijek tylko i to będzie raczej czarne bmw/audi podobne coś do tego