Aktywne Wpisy
14latnawykopie +69
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
O godz.12.00 na schodach przed Naczelnym Sądem Administracyjnym przy ul. Boduena 3/5 w Warszawie opowiemy więcej o tej sprawie. Live na Facebooku. Potem jeszcze napiszemy Wam więcej szczegółów.
Trzymajcie kciuki. Miłego poniedziałku!
Wołam:
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska
@Colos: Przepraszamy za to, mało konferencyjnoprasowi jeszcze jesteśmy, ale następnym razem postaramy się o lepsze warunki techniczne. W TVN24 jest krótkie nagranie, gdzie słychać.
A na naszej stronie już wszystkie szczegóły sprawy, można sobie na spokojnie przeczytać.
@sianowydymm: Wszystkie informacje o naszym finansowaniu są na naszej stronie. W tym roku Open Society Foundation for Europe przekazało nam 2 granty - 73 281 oraz 62 786,19 zł. Dla porównania z 1% podatku 8,2 tys. osób przekazało nam 1 016 615,75 zł, a w darowiznach 221 502 zł (stan na 31 lipca).
@Malthan: Dzięki wielkie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Colos: Dzięki wielkie! Zaraz wrzucimy też tekst w osobny wpis, by było go lepiej tu widać.
DLACZEGO ATAKUJECIE PYLZKĘ!? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora
No no ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na szczęście mirko działało. ( ͡° ͜ʖ ͡°)