Wpis z mikrobloga

Wierzch skończony, czas zabrać się za resztę... Wieczko skrzynki 14 x 11 cm, decoupage plus ręcznie dorabiane i malowane detale wypukłe. Całe pudełko jest dość wysokie i ma jakieś takie dziwne proporcje, więc będę musiała trochę pokombinować, ale po bokach na pewno też będą macki. Dużo macek :)

Więcej moich szpargałów twórczych na #apaturiart

#handmade #rekodzielo #tworczoscwlasna #diy #hobby #lovecraft
Apaturia - Wierzch skończony, czas zabrać się za resztę... Wieczko skrzynki 14 x 11 c...

źródło: comment_1633241100OJRhUcimzBXixxUJnOZSix.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
@Apaturia: to drewno czy metal? jak metal to możesz poprosić jakiegoś spawacza, żeby ci narzygał ładnym spawem na to, coś na kształt tych macek
edit: dobra już wszystko wiem
  • Odpowiedz
@Dakkar: Owszem, macki z przyległościami są ręcznie formowane i wykańczane narzędziami dentystycznymi. Pudełko jest wciąż bezpańskie, więc jeszcze nie wiem, kto i co w nim będzie trzymał - ale fakt, jakieś akcesoria do planszówek czy rpg spokojnie by się pomieściły.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Apaturia: przejrzałam Twój tag i jestem pod gigantycznym wrażeniem. Jakie Ty cuda robisz to przechodzi ludzkie pojęcie () zazdro talentu!
  • Odpowiedz
@jeden_na_dziesiec: Zaczynałam od realizowania własnych pomysłów i teraz też to w dużej mierze robię - chociaż po tym, jak zaczęłam pokazywać swoje prace wśród znajomych i na Wykopie, zaczęły też pojawiać się zamówienia. Na szczęście większość ludzi zostawia mi praktycznie wolną rękę w temacie projektowania i tworzenia, bo chyba właśnie tak pracuje mi się najlepiej.

Z drugiej strony, dzięki zamówieniom uczę się dyscypliny czasowej. Przy swoich projektach potrafię coś zacząć, potem
  • Odpowiedz
Zaczynałam od realizowania własnych pomysłów i teraz też to w dużej mierze robię

@Apaturia: Tak zapytałam, bo minusem realizowania własnych pomysłów jest powstanie z czasem ich rozrastającego się magazynu ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie przez to ograniczam się z rękodziełem (szycie, dzierganie) do rzeczy, których sama użyję, plus przyjaciółka czasem coś u mnie zamówi. Ale ileż można mieć ozdobnych poszewek na kanapową poduchę albo patchworkowych kosmetyczek?
  • Odpowiedz