Wpis z mikrobloga

• 6
1851 + 1 = 1852

Tytuł: Muszę to wiedzieć
Autor: Karen Cleveland
Gatunek: kryminał
Ocena:

Książka pokazuje jak upchać nieznaczące nic wątki dla zwiększenia ilości stron i jak nudni i bez charakteru bohaterowie potrafią obrzydzić fabułę

Główną bohaterką jest Agentka CIA, która jest głupia jak but. Serio. Jeśli kiedykolwiek zastanawialiście się jakim cudem Bella Swan skończyła szkołę, a Anastasia od Christiana dostała się na studia to czytając tę pozycję będziecie się zastanawiać jakim cudem ktoś kto nie potrafi połączyć dwóch kropek dostał stanowisko polegające na tropieniu rosyjskich szpiegów....
W miarę dochodzenia do momentu kulminacyjnego wręcz dostajemy czerwonymi flagami po ryju, a bohaterka książki ma wciąż odpieluszkowe zapalenie mózgu.
Dodatkowo połowa książki poświęcona jest opisom dzieci i ogólnie jest hymnem słodyczy macierzyństwa.
Nie wiem, nie rozumiem, nie chcę rozumieć czemu ta książka ma tyle pozytywnych recenzji...
Czegoś tak złego nie czytałam dawno

#bookmeter
kt13 - 1851 + 1 = 1852

Tytuł: Muszę to wiedzieć
Autor: Karen Cleveland
Gatunek: krym...

źródło: comment_1633103557AlRo70tnc74tUTEmzcTiG5.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Przytulnie zazwyczaj kończę, chyba że są beznadziejnie napisane. Ta miała nawet jakąś fabułę i przystępny język. Kreacja bohaterów leżała i kwiczała, a bohaterowie w książkach są jednak ważni
  • Odpowiedz