Wpis z mikrobloga

Dzień dobry,
Posiadam Xiaomi mi 9 z custom ROM havoc os. Problem polega na drenowaniu baterii w czasie gdy mam zablokowany telefon. Zawsze przez 8 h nie używania (w nocy) bateria spada o 30%, przy miui było to 5 do 8%. Na wykresie pokazuje jakbym ciągle używał telefonu. Aplikacje które pokazują że najwięcej pobierały baterii odinstalowałem i w następnych dniach pokazywały się inne. Na Pixel experience było to samo. Naptime nie pomaga. Czy ktoś może wie jak ustawić telefon żeby tak nie drenowal??

#mi9 #havoc #custom #xiaomi #pixelexperience #android #smartfon #xiaomilepsze
bad_motherfucker - Dzień dobry,
Posiadam Xiaomi mi 9 z custom ROM havoc os. Problem ...

źródło: comment_1633074429JUthuSxdYPwCNUPt73YDze.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eskim0s: właśnie ten płynny system na dłużej chciałbym najbardziej, pixel experience jest taki tylko drenuje mi strasznie baterię jak nie używam telefonu, do tego nie trzeba czyścić cache ito ręcznie to wszystko na plus.
  • Odpowiedz
@bad_motherfucker: na długie lata z długim wsparciem = iPhone.
Jak lubisz dużo funkcji/zaawansowany system to jakiś flagowiec z Androidem np. = xiaomi seria Mi z dopiskiem T i bez, seria galaxy S np. 20fe, 21.

Na stronie Versus, Mgsm i Komórkomania jest zaawansowane wyszukiwanie i sprawdź jaki smartfon spełnia Twoje wymogi, no i czy mieści się w limicie budżetowym.
  • Odpowiedz