Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@ririsu12:
Byłem raz na spotkaniu klasowym, które przerodziło się przypadkiem w babski wieczór. Z jedną koleżanka (też singielka) szło pogadać, a cała reszta zaręczyny, śluby, porody, dzieci. Zagieły continuum czasoprzestrzenne i 1 minuta trwała 1 godzinę.
  • Odpowiedz
Na babskich wieczorach baby tylko chleją prosecco i gadają o ruchaniu i kutasach

@Halladin: te wasze przegrywowe projekcje są niesamowite XD ciekawe czy ktoś kiedyś o was napisze książkę albo nagra dokument XD
  • Odpowiedz
@4kroki: To są tylko moje obserwacje na podstawie relacji ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dowiedziałem się na przykład, że mojego różowego paska znajomej mąż lubi zatyczkę w dupie w trakcie zabaw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PanMuchomorek na pewno nie to, co sobie wyobrażają przegrywi. Zresztą to kwestia, jakie to dziewczyny sobie organizują wieczorek. Jedne sobie zrobią piżama party z filmami romantycznymi, inne przytargają alko i puszczą sobie jakiś stary koncert w TV. Trudno tu o sprecyzowanie, jak wygląda typowy babski wieczór. Przynajmniej ja nigdy nie trafiałam na takie, gdzie się gadało tylko o ruchaniu chadów.
  • Odpowiedz