Śmieszki śmieszkami, ale właśnie sobie uświadomiłam, że to po prostu kolejna osoba ''publiczna'', u której dzięki temu możemy obserwować powolne (lub mniej) rozwijanie się choroby psychicznej.
@night_witch95: Kolonko też miał na początku takie "umiarkowane" objawy, a teraz już jest czysty psychiatryk.
@Canzone_: Ja się zastanawiam, czy to po prostu nie jest ten sam przypadek, co Samuela Górska. Kobieta z biznesu głównie dla młodych, której kończy się kariera, zauważa że ze środowiskami antynaukowymi/konserwatywnymi wystarczy się zgodzić, a już będą nosić na rękach, zapewniać uwagę i zyski z wyświetleń.
@Canzone_: E tam odleciała. Górniak po prostu jest głupia jak but. Czego oczekujesz po dziewczynie, która nie ukończyła technikum ogrodniczego i ma zwykłe braki w edukacji?
A tak serio, to co się dziwić, że połowa społeczeństwa to debile, skoro większość społeczeństwa miała w szkole problem ze zrozumieniem tego, co nauczyciele do nich mówili.
Szanuję tych, którzy są świadomi własnych ograniczeń (jak ja) i nie negują wiedzy naukowców. Nie szanuję nieuków, którzy chcą mnie przekonać do poglądu, jak według nich działa
@Canzone_: Najgłupsza ze wszystkich teorii spiskowych. Jakby ktoś z rządu chciał truć ludzi to czy nie lepiej by było dodać "chemię" do wody pitnej niż zrzucać ją z samolotu, gdzie 99% oprysków spadnie lasy i łąki? ¯\_(ツ)_/¯
#heheszki #bekazpodludzi #humor
@srogi_grzyb: ale tylko za dnia, w nocy dają spokój
Komentarz usunięty przez autora
@night_witch95: Kolonko też miał na początku takie "umiarkowane" objawy, a teraz już jest czysty psychiatryk.
A tak serio, to co się dziwić, że połowa społeczeństwa to debile, skoro większość społeczeństwa miała w szkole problem ze zrozumieniem tego, co nauczyciele do nich mówili.
Szanuję tych, którzy są świadomi własnych ograniczeń (jak ja) i nie negują wiedzy naukowców.
Nie szanuję nieuków, którzy chcą mnie przekonać do poglądu, jak według nich działa