Aktywne Wpisy
koala667 +234
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +5
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Skąd Ci wszyscy ludzie biorą pieniądze na to zeby jesc z panna w restauracjach? skad oni biora hajs na fury za 100k? i to mlodzi ludzie. nie rozumiem tego. Nie kazdy przeciez jest synem prezesa banku lub synem lekarza.
sam zarabiam te #!$%@? 6k w warszawie co i tak jest szczytem wszystkiego zeby tyle zarabiac i nikt z moich znajomych w wieku 26 lat nie zarabia nawet polowy tego, wszyscy jestesmy po studiach, nei mowcie mi tu ze to wszystko IT bo nie wierze. Skad brac hajs na to wszystko? #warszawa #krakow #wroclaw #hajs #pieniadze #lekarze #korpo #korposwiat
@dopeboiYSL: #!$%@? tam zarabiasz baiciarzu pod maminym kocem
@dopeboiYSL: tutaj jest możliwość optymalizacji kosztów, bo jeśli wydajesz 2k na jedzenie na mieście to na #!$%@? ci zakupy do domu za 2k. Nawet biorąc pod uwagę, że robisz zakupy żywieniowe w Żabce albo jakimś luksusowym sklepie zamiast w Lidlu lub Biedronce to przy takich dużych wydatkach prawdopodobnie dużo jedzenia wyrzucasz.
To
Ale swoją drogą - ubezpieczenie 300? ja prywatnie płacę 140 za ubezpieczenie medyczne i mam nielimitowane wizyty, rezonansy, rehabilitację, koszty leków...
@dzafel: Użytkownik @dopeboiYSL to znany baiciarz. Spójrz na jego wpisy
To tak jakby pójść na mecz siatkówki i być zdziwionym że widzisz kibiców
@WypadlemZKajaka:
Eh, muszę zapamiętać, żeby już nie płacić gotówką, bo przecież jest leasing, raty i kredyt i wtedy jest za darmo.
Zeby codziennie chodzic na drinki i jesc tylko w knajpach starczy 3k nawet stawiajac tinderowkom, ale jak juz pelna rozpusta to 5k
Auta za 100k (ciezko takie nazwac luksusowym btw, mimo ze sam jezdze e39, a jezdzilem wczesniej toyota za 3k) kosztuje do 2k.
Czyli razem taki styl kosztuje 5-7k miesiecznie.
Rozumiem ze Ty zarabiasz 6k,
Co dopiero wlasciciele jakichkolwiek interesow gdzie kilka osob lata dla nich?
@WypadlemZKajaka: zwlaszcza za 100k, albo koszulke AMRANI - ktora jest synonimem biedy. Widzieliscie kiedys kogos bogatego, kto nosi designer cloths? Przeciez te glosne marki sa specjalnie stargetowane jako wanna be dla ludzi ktorzy sie oderwali od ubostwa przedwczoraj. Marzenie kazdego Seby i dilera albo lampucery z dyskoteki
Z samochodem podobnie albo bogaci jezdza czym w zasadzie tanim, niepozornym i w ogole nie rzucajacym sie w