Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +25
To nie kobiety są puste, lecz mężczyźni.
Kobiety rozmawiają na życiowe tematy, o uczuciach, o znajomych ludziach, problemach, życiu, praktycznych poradach ułatwiających i uprzyjemniających życie. Wiedzą co się u kogo dzieje, więc mogą pomóc, zacieśniając więzy. Wiedzą jak dobrze zająć się obowiązkami, bo dowiedziały się od koleżanek ciekawych patentów.
Są dzięki temu mądrzejsze, bo wiedzą, co się naprawdę w życiu liczy. Życie jest dość gorzkie, trzeba umieć sobie radzić, trzeba być na
Kobiety rozmawiają na życiowe tematy, o uczuciach, o znajomych ludziach, problemach, życiu, praktycznych poradach ułatwiających i uprzyjemniających życie. Wiedzą co się u kogo dzieje, więc mogą pomóc, zacieśniając więzy. Wiedzą jak dobrze zająć się obowiązkami, bo dowiedziały się od koleżanek ciekawych patentów.
Są dzięki temu mądrzejsze, bo wiedzą, co się naprawdę w życiu liczy. Życie jest dość gorzkie, trzeba umieć sobie radzić, trzeba być na
Goronco +76
(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)
Znowu #!$%@?łem
Różowa pracuje w obsłudze klienta
#walentynki #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Znowu #!$%@?łem
Różowa pracuje w obsłudze klienta
#walentynki #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@sawa12721: ot uroki demokracji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sawa12721: jeśli jesteś niemoralną gnidą, która w
@Podlaski_warmianin: Ale ta kobieta nie udziela się politycznie XD
Zacznijmy może od tego, że ta baba ma ryj jak typowa pato Karyna na ciągu alkoholowym od 15 lat. Co ona w ogóle robi w tym programie?
Wiele ludzi nie udziela sie politycznie a mimo to w ich życie wtykany jest partyjny nos. Partie tworzą ludzie. Żaden pisior nie uchyli ci rąbka prawdziwego prywatnego życia, żeby nie psuć partyjnej narracji. Tutaj mamy lekkomyślną żonę posła pisu, która tworzy z nim świętojebliwy związek małżeński i odwala takie cyrki. Mamy być na to ślepi?
@wezsepigulke: @Podlaski_warmianin: no i słabo to wyszło, bo piszesz o politykach PiS. żona polityka PiS to oddzielny byt, inna osoba, ma prawo mieć inne poglądy. nie ma zgody na stosowanie odpowiedzialności zbiorowej.
Czy ty traktujesz PŚ DOSŁOWNIE?
Nie rób z siebie dzbana.
ha tfu na takich, bo w tej "wojnie" siedzisz okrakiem na barykadzie i jesteś tak samo głupi jak ci z jednej i drugiej strony.
Komentarz usunięty przez autora
Chyba ze przeliczasz z funtów i euro mają pracę, którą się brzydzą lokalsi
Jednak dwulicowość tej pani nie jest wyrwana z kontekstu biorąc pod uwage poniższy SS.
Nie wiedziałeś, czy manipulujesz tak samo, jak zarzucając mi, że napisałem o wyrwanym z kontekście cytacie z PŚ?
https://plejada.pl/newsy/marianna-schreiber-z-top-model-tlumaczy-sie-ze-wpisu-o-lgbt-zlo-za-zlo/ylrhs1j?utm_source=pl.search.yahoo.com_viasg_plejada&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2
Przez takich jak ty odechciewa mi się trwać w lewicowej banieczce. Obrzydzają mnie manipulanci, stosujący podwójne standardy, których hasła odnosza się tylko "do naszych".
Twój wpis jest okrutny, niesprawiedliwy a do tego na pewnym poziomie jest manipulacją - niezależnie od tego czy jest świadoma czy nie.
@Podlaski_warmianin: Gdzie pokazywała ten "świętojebliwy związek małżeński"? Pytam serio, bo może coś mi umkneło.
I się wszystko wyklarowało
Zamieściłeś kiedyś zdjęcie jakiejkolwiek osoby w internecie z podpisem "won z mojego miasta"? W ogóle co trzeba mieć w głowie aby takie coś robić? Mam nadzieję, że nie, ale jakbyś chciał tak zrobić to zrobiłbyś to przypadkiem? Bo nie pomyślałeś? Bo tak ci się napisało? Bo ktoś złamał Twoje hasło i się włamał na
Tak, dopóki ci politycy będą prześladować obywateli, bo żyją swoim życiem i robią to co chcą
@wezsepigulke: a mnie się wydaje, że rozpaczliwie bronisz sypiącej się tezy.
Nie mam wpływu na komentarze, jak przescrollujesz to pewnie znajdziesz moją wypowiedź że mnie wygląd tej pani nie interesuje.
Nie,
I się wszystko wyklarowało
@Fan_Morawieckiego Prowadzę działalność i odprowadzam podatki w Polsce, mieszkam w Polsce, jestem Polakiem, mowie i pisze w języku polskim. Zarabiam krotność polskiej średniej krajowej. Pasuje?
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Tak. PiS ciągle #!$%@? wszystkim w życie więc taką hipokryzję trzeba piętnować
Przyłapałem cię kilka razy na manipulacji i/lub kłamstwie. Teraz robisz to znowu, wrzucając zdanie o włamaniach do wątku, który nie ma nic wspólnego z włamaniami. Ba, ona nawet nie jest "internetowym pisiorem", tylko jej mąż jest członkiem tej partii.
Jak twój stary kogoś zabije po pijaku, to ciebie mamy wsadzić z automatu do pierdla, bo pewnie pochwalasz jazdę furą
@kobiaszu: ale ty jej nie chcesz piętnować, chcesz robić to samo, więc niczym się nie róznisz od tych, z którymi walczysz.
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: serio teraz osoba, która pisała do dziewczyny z tęczową torebką "won z mojego miasta" będzie wrzucać tęczowe nakładki i lansować się na wielką obrończynie LGBT? Po czym jej
Bo tak to nie ma, że akceptujemy tylko zalety małżeństwa bez jego negatywów!
@biesy: babka ma męża ministra z PiSu i przedtem ziała nienawiścią do jakiejś dziewczyny za tęczowa torebkę. Ale pamietajcie- ona nie jest z PiSu xd
@wezsepigulke: czyje "ich"? Kto to są "ci"? Wszyscy jedni? Mają takie same poglądy? Oni, ich rodziny, dzieci, żony, wujkowie? Czy tylko ci w sejmie? A może tylko
@Bounty: weź sobie przewiń dyskusję wyżej. Odnosiła się do tego i tłumaczyła. Manipulacja, brak wiedzy ,czy za długi tekst?