Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@wezsepigulke: Schreiber? A czy to w ogóle polskie nazwisko? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Swoją drogą jak to możliwe, że taka babka jestem z typem, który przedstawia takie poglądy. No chyba, że to tylko na pokaz te poglądy… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaję mi się, że w momencie w którym pis(przy wielkim wsparciu konfederacji) zaostrzył prawo aborcyjne #!$%@?ąc się w życie milionów kobiet. Gdy partia aktywnie propaguję nienawiść wobec mniejszości seksualnych, a pisowski minister edukacji wpieprza ideologie katolicką do szkół i uczelni, to tak

@sawa12721: ot uroki demokracji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jak najbardziej mamy prawo prześladować polityków i ich rodziny

@sawa12721: jeśli jesteś niemoralną gnidą, która w
@ArchDelux Nie będę oceniał jej urody bo to niskie... I nie wiem o jaki program chodzi bo od nastu lat nie oglądam TV, coś wyżej pisali o top model, ale nawet nie wiem na czym to polega. Pewnie jakiś banał że jest X lasek i walczą która najładniejsza. Pewnie co program jedna odpada i trwa to rok żeby upchać jak najwięcej reklam.
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL

Ale ta kobieta nie udziela się politycznie XD

Wiele ludzi nie udziela sie politycznie a mimo to w ich życie wtykany jest partyjny nos. Partie tworzą ludzie. Żaden pisior nie uchyli ci rąbka prawdziwego prywatnego życia, żeby nie psuć partyjnej narracji. Tutaj mamy lekkomyślną żonę posła pisu, która tworzy z nim świętojebliwy związek małżeński i odwala takie cyrki. Mamy być na to ślepi?
@biesy jeszcze raz, wg ich przekonań są jednym ciałem

Dlatego opuści człowiek ojca i matkę i złączy się ze swoją żoną, i będą oboje jednym ciałem. A tak już nie są dwoje, lecz jedno ciało. Co więc Bóg złączył, niech człowiek nie rozdziela
@wezsepigulke: ps. to co teraz robisz, to dokładnie to samo, co krytykujesz w PiSie. Fundamentalizm, odpowiedzialnosć zbiorowa, wyrywanie z kontekstu, wrzucanie wszystkich do jednego worka.

ha tfu na takich, bo w tej "wojnie" siedzisz okrakiem na barykadzie i jesteś tak samo głupi jak ci z jednej i drugiej strony.
@wezsepigulke: odnosiła się do tego, przeprosiła za to i podkreśliła, że każdy ma prawo do zmiany poglądów. Tego tu nie wkleiłeś.

Nie wiedziałeś, czy manipulujesz tak samo, jak zarzucając mi, że napisałem o wyrwanym z kontekście cytacie z PŚ?
@wezsepigulke: trzy sekundy w google. Odnosiła się do tego wiele razy. Skoro nie zrobiłeś researchu, to po co szkalujesz i wypisujesz brednie w necie?

https://plejada.pl/newsy/marianna-schreiber-z-top-model-tlumaczy-sie-ze-wpisu-o-lgbt-zlo-za-zlo/ylrhs1j?utm_source=pl.search.yahoo.com_viasg_plejada&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2

Przez takich jak ty odechciewa mi się trwać w lewicowej banieczce. Obrzydzają mnie manipulanci, stosujący podwójne standardy, których hasła odnosza się tylko "do naszych".

Twój wpis jest okrutny, niesprawiedliwy a do tego na pewnym poziomie jest manipulacją - niezależnie od tego czy jest świadoma czy nie.
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: właśnie nigdzie tego nie zrobiła. To chamska manipulacja. Nie wierzę w to co czytam, coraz cczęściej mam wrażenie, że w lewicowym światku jest mniej więcej tyle samo ortodoksyjnych zjebów, którzy manipulją pod swoją tezę, jak po drugiej stronei barykady.
@biesy uważasz za szczere "przeprosiny" w Onecie, aby zapunktować w jakimś programie? Wydaje mi się to maksymalnie nieszczere.

Zamieściłeś kiedyś zdjęcie jakiejkolwiek osoby w internecie z podpisem "won z mojego miasta"? W ogóle co trzeba mieć w głowie aby takie coś robić? Mam nadzieję, że nie, ale jakbyś chciał tak zrobić to zrobiłbyś to przypadkiem? Bo nie pomyślałeś? Bo tak ci się napisało? Bo ktoś złamał Twoje hasło i się włamał na
uważasz za szczere "przeprosiny" w Onecie, aby zapunktować w jakimś programie? Wydaje mi się to maksymalnie nieszczere.

@wezsepigulke: a mnie się wydaje, że rozpaczliwie bronisz sypiącej się tezy.

Zamieściłeś kiedyś zdjęcie jakiejkolwiek osoby w internecie z podpisem "won z mojego miasta"? W ogóle co trzeba mieć w głowie aby takie coś robić? Mam nadzieję, że nie, ale jakbyś chciał tak zrobić to zrobiłbyś to przypadkiem? Bo nie pomyślałeś? Bo tak ci
a nie, ale ty zamieściłeś właśnie post ze screenem z prywatnego instragama jakiejś kobiety i na siłę próbujesz wcisnąć ją w poglądy jej męża, wyśmiewając i kpiąc; godząc się na komentarze w stylu "28 lat, a jak 40 ze szpachlą", etc., etc.

Nie mam wpływu na komentarze, jak przescrollujesz to pewnie znajdziesz moją wypowiedź że mnie wygląd tej pani nie interesuje.

Ona twierdziła, że ktoś się jej włamał na konto? WUT?

Nie,
@wezsepigulke: no nic, liczyłem w odniesieniu do średniej krajowej państwa, w którym pracujesz ( ͡º ͜ʖ͡º)

I się wszystko wyklarowało

@Fan_Morawieckiego Prowadzę działalność i odprowadzam podatki w Polsce, mieszkam w Polsce, jestem Polakiem, mowie i pisze w języku polskim. Zarabiam krotność polskiej średniej krajowej. Pasuje?
@wezsepigulke: masz wpływ, możesz takie komentarze usuwać. O tym też nie wiedziałeś?

Przyłapałem cię kilka razy na manipulacji i/lub kłamstwie. Teraz robisz to znowu, wrzucając zdanie o włamaniach do wątku, który nie ma nic wspólnego z włamaniami. Ba, ona nawet nie jest "internetowym pisiorem", tylko jej mąż jest członkiem tej partii.

Jak twój stary kogoś zabije po pijaku, to ciebie mamy wsadzić z automatu do pierdla, bo pewnie pochwalasz jazdę furą
PiS ciągle #!$%@? wszystkim w życie więc taką hipokryzję trzeba piętnować

@kobiaszu: ale ty jej nie chcesz piętnować, chcesz robić to samo, więc niczym się nie róznisz od tych, z którymi walczysz.
Serio teraz będziemy prześladować członków rodziny polityków, bo żyją swoim życiem i robią to co chcą? Oni nie mogą mieć swojego prywatnego życia?

Żona jakiegoś polityka, nawet pisowca nie zasługuje na to by rozliczać ją za każdy jej czyn, bo "nie przystoi".

@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: serio teraz osoba, która pisała do dziewczyny z tęczową torebką "won z mojego miasta" będzie wrzucać tęczowe nakładki i lansować się na wielką obrończynie LGBT? Po czym jej
@biesy Ale to ich wartości moralne mówią że mąż i żona to jedno ciało i dusza, nie moje! To albo są sakramentalnym małżeństwem i oboje biorą na siebie wzajemną odpowiedzialność za swoje czyny, albo nie są. Nie są małżeństwem, nie są katolikami. Niech się zdecydują.

Bo tak to nie ma, że akceptujemy tylko zalety małżeństwa bez jego negatywów!
Ale to ich wartości moralne mówią że mąż i żona to jedno ciało i dusza, nie moje! To albo są sakramentalnym małżeństwem i oboje biorą na siebie wzajemną odpowiedzialność za swoje czyny, albo nie są. Nie są małżeństwem, nie są katolikami. Niech się zdecydują.

@wezsepigulke: czyje "ich"? Kto to są "ci"? Wszyscy jedni? Mają takie same poglądy? Oni, ich rodziny, dzieci, żony, wujkowie? Czy tylko ci w sejmie? A może tylko
babka ma męża ministra z PiSu i przedtem ziała nienawiścią do jakiejś dziewczyny za tęczowa torebkę. Ale pamietajcie- ona nie jest z PiSu xd

@Bounty: weź sobie przewiń dyskusję wyżej. Odnosiła się do tego i tłumaczyła. Manipulacja, brak wiedzy ,czy za długi tekst?