Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +128
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

phaxi +39
nie kupujcie tego
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
źródło: 1000062219
Pobierz

#apple #airpods
xD jak ktoś jest łysy albo zakolakiem to może i nie ma z tym problemu
@jedermann: xD żeby mówić o jakości dźwięku i podawać basowe xm3-4 to trzeba
@advert
@jedermann: xD wiadomka byczku, iksde to gimba, lennyface już dorosły i szanowany człowiek xD szczególnie gdy musi się d-----ć do tego kto jakie słuchawki nosi
Jeżeli nie wiesz co uciskający pałąk robi