Wpis z mikrobloga

Oglądałem kiedys wywiady z menelami albo innymi ludzmi w nałogach i bezdomnymi. Fakt, powodem ich stanu to n-------i albo alko ale powodem dla którego zaczęli po to sięgać to bardzo często kobiety. Historie jak żony były łapane na skakaniu na kutasach podczas gdy gosc siedział w pracy, klasyczne przyprawienie poroża czyli b0lec na boku.
Były historie gdzie chłop zaczynał chorować i podupadac i p0lka zaczynała w trybie nagłym zmianę gałęzi bo brzydzi ją nieporadny facet.
Chłopy zamykali sie w sobie i upadek człowieka zaczynał postępować wraz z depresją.
Pytani czy wiedzą co dzieje sie z tymi kobietami albo nie znali odpowiedzi albo klasycznie p0lka prowadziła szczesliwy zwiazek + dwójka dzieci gdy w ten czas jej pierwszy mąż stoczył się po ich rozstaniu do poziomu kloszarda.

Historie jak kazde inne- kobieta konczy jeden związek i płynnie przechodzi w następny jesli tylko sobie tego zazyczy.
Nie ma czegoś takiego jak kobiecy przegryw. Psychika kobiety to korzystanie z jednego zrodła do momentu w ktorym profity bedą coraz mniejsze (poczucie bezpieczenstwa, status faceta, mozliwosci, zdrowie goscia).
Miłej kawusi.

#pieklokobiet #p0lka #betabankomat #cuckold #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #badoo #tinder #milosc #zwiazek
vauecki - Oglądałem kiedys wywiady z menelami albo innymi ludzmi w nałogach i bezdomn...

źródło: comment_1632559934xdw4QteExZwimgnmp3BtaA.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nobrain: co mam napisać... są ludzie bez honoru, szacunku do kogos i przede wszystkim do siebie. Jak im to pasuje to ich biznes, ja na takie coś pluję gęstą melą.
  • Odpowiedz
@vauecki: Nie no jeszcze zwalcie ocieplenie klimatu na kobiety i wwszystkie katastrofy Świata. Kobieta też jest winna temu, że urodziła takiego żula. Każdy ma swój rozum jak chłop chce się stoczyć i użalać nad sobą to nawet najmniejsza porażka będzie dobrym argumentem, żeby się staczać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Malinowy_homar_: jasne, generalizowac nie wolno dlatego mądrzejszym głowom chciało się prowadzic różne statystyki i ich roznice między mężczyzną i kobietą z wynikami bardzo krzywdzącymi dla facetów ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vauecki: taaaak, przecież osoba uzależniona znajdzie milion powodów do tego, zeby zrzucić odpowiedzialność za to, ze chleją. Przecież to NIGDY nie jest ich wina, zawsze wszyscy dookoła są odpowiedzialni za to, że wali harnasia na śniadanie i leje pod siebie xD
  • Odpowiedz