Aktywne Wpisy

heheszek +83
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

menelf +5
panowie bo my tak sobie tutaj siedzimy od wielu wielu lat, a wy się mi jeszcze nie przedstawiliście

po zatankowaniu auta na stacji
Jakiś spięty chłop Ci się trafił.
Wiadomo - nie zatankuje dopóki nie zapłacę, ale jak już przyjmie płatność to mimo wszystko chwila minie zanim wyjdę ze stacji, wsiądę do auta i odjadę. Zawsze drobna oszczędność jak sporo ludzi czeka.
Plus oczywiście w sytuacji jak sobie jakąś kawę przy okazji kupuję czy do łazienki idę.
@ATAT-2: bardzo bys sie zdziwil
@programista15cm: Nie, na każdej normalnej stacji dystrybutor blokuje się po kilku sekundach bezczynności. Sprawdź sobie to łatwo przestając lać na chwilę paliwo i próbując ponownie. Może na jakiś wiejskich stacjach nie mają takich zabezpieczeń gdzie rolnicy często tankują ropę do kilku baniaków.
Idąc Twoim tokiem myślenia co by stało na przeszkodzie podejść komuś z kanistrem i nalać kilka litrów w momencie jak Ty
@ATAT-2: koledzy się mylą. Nowsze dystrybutory pozwalają tankować następnemu. Z reguły są kolejki przy kasach i to byłoby nielogiczne. Nalicza następnemu paliwo i tyle.
@programista15cm: Przytocz mi więc chociazby jedną informację z tej akcji reklamowej.
@Luks_x: Nie jest tak. Chociażby ostatnio na Shellu tankowałem benzynę i chciałem wleć też kilka litrów do karnista do kosiarki. Skończyłem lać do baku, dalej nie leci.